Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan keressem meg az apám?

Hogyan keressem meg az apám?

Figyelt kérdés

Egyedül a nevét és a születési dátumát tudom. Még annyi könnyebbségem van, hogy az országban kb ő az egyetlen azzal a névvel. Viszont a tartózkodási helye (ha él még egyáltalán, de nem hívtak még halottat azonosítani) ismeretlen. Valószínűleg Kőbányán hajléktalan.

Mikor nagymamám meghalt 6 éve, akkor hivatalból ő is meg lett keresve, de a nagynénémék nem voltak kíváncsiak arra, hogy épp hol van. Esetleg a temetkezési vállalat ami intézte a temetést és a felkutatását, ott is meg van még a tartózkodási helye? Akkor legalább egy környék be lenne lőve és esetleg az ottani hajléktalanokat megkérdezni, hogy ismerik-e őt és tudják-e hol van.

Számomra ez nagyon fontos lenne. Ha nem rendezem a vele való viszonyom, akkor kb én soha se leszek boldog ember a jövőben.

2017. aug. 13. 10:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy fel fog zaklatni a találkozás, de lehet pont erre van szükségem, hogy bizonyosságot szerezzek a léte felől és ne csak elképzelés legyen az, hogy kb mi van vele.

Segíteni nem lehet rajta. Akkor nem jutott volna utcára sem. Leginkább csak a miértekre lennék kíváncsi. Ami fura apámban, hogy anyával terveztek minket(én+tesóm) és 3 éves koromig azért foglalkozott is velünk. Van róla videós bizonyíték is. Meg arra is kíváncsi vagyok, hogy van-e annyira az eszénél, hogy megismer.

2017. aug. 14. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!