Miért nem tudja az apám elviselni hogy felnövök?
14 éves lány vagyok és apám állandóan ölelgetni és puszilgatni akar mint régen. Mondtam neki hogy ne adjon annyi puszit és ne ölelgessen annyit de ez kb. 2 napig hatásos aztán kezdődik az egész előlről!
Kérlek segítsetek!
Felnőlsz ja....
Felnött akkor vagy, ha ellátod magad, éled a saját külön életed.... amig ez nincs meg, addig 18 után is csak nagykorú vagy....
Általában ez mindenkinél így van hidd el. Lány vagy és az apák főleg féltik a lányokat. Téged mindig az ő "kislányának" fog tartani akármi is történik:)
Ha jó a kapcsolatotok, annyit megbeszélhetsz vele,hogy téged ez zavar és ennyiszer ne csinálja mert már nem érzed magad kicsi lánynak. Teljesen érthető egyébként, most vagy abban a korban amikor ez zavar. Másrészt viszont örülj, hogy ilyen apukád van, sokan bármit megtennének ha így szeretgetnék.:)
Örülj neki, hogy van egy jó apukád, aki szeret téged, foglalkozik veled. És addig örülj, míg át tudod ölelni, soha nem tudhatod, hogy mikor lesz az utolsó.
Neki mindig is a kislánya maradsz, még 30 évesen is, de a későbbiekben is.
Kedves leszavazó!
Legalább indokold meg, hogy mi kivetnivaló volt a válaszomban! Mert lepontozni azt a legegyszerűbb, de magyarázatot hozzáadni, már luxus!
Nekem is ugyanez, plusz ez a 'megütögetem kicsit a s''gged', ha mondom neki hogy hagyjon már békén akkor meg megsértődik.
Te szerencsésebb vagy nálam:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!