Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem tudja az apám...

Miért nem tudja az apám elviselni hogy felnövök?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok és apám állandóan ölelgetni és puszilgatni akar mint régen. Mondtam neki hogy ne adjon annyi puszit és ne ölelgessen annyit de ez kb. 2 napig hatásos aztán kezdődik az egész előlről!

Kérlek segítsetek!

2017. aug. 12. 19:55
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
😂😂😂😂😂😂
2017. aug. 12. 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
30%

Felnőlsz ja....

Felnött akkor vagy, ha ellátod magad, éled a saját külön életed.... amig ez nincs meg, addig 18 után is csak nagykorú vagy....

2017. aug. 12. 20:06
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Ne bántsátok már, nyilván nem felnőtt még, de nem is kisgyerek. A legtöbb embert ennyi idősen tényleg zavarja, ha lógnak rajta a szülei. Kérdező, akkor nincs más hátra, 2 naponta mondd el neki, hogy legyen szíves tartson egy kicsit nagyobb távolságot, mert zavar, hogy a szeretetét ilyen módon fejezi ki. Előbb-utóbb remélhetőleg megérti.
2017. aug. 12. 20:16
 4/9 anonim válasza:
63%

Általában ez mindenkinél így van hidd el. Lány vagy és az apák főleg féltik a lányokat. Téged mindig az ő "kislányának" fog tartani akármi is történik:)

Ha jó a kapcsolatotok, annyit megbeszélhetsz vele,hogy téged ez zavar és ennyiszer ne csinálja mert már nem érzed magad kicsi lánynak. Teljesen érthető egyébként, most vagy abban a korban amikor ez zavar. Másrészt viszont örülj, hogy ilyen apukád van, sokan bármit megtennének ha így szeretgetnék.:)

2017. aug. 12. 20:21
 5/9 anonim ***** válasza:
58%

Örülj neki, hogy van egy jó apukád, aki szeret téged, foglalkozik veled. És addig örülj, míg át tudod ölelni, soha nem tudhatod, hogy mikor lesz az utolsó.

Neki mindig is a kislánya maradsz, még 30 évesen is, de a későbbiekben is.

2017. aug. 12. 20:27
 6/9 anonim ***** válasza:
21%

Kedves leszavazó!

Legalább indokold meg, hogy mi kivetnivaló volt a válaszomban! Mert lepontozni azt a legegyszerűbb, de magyarázatot hozzáadni, már luxus!

2017. aug. 12. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:
67%

Nekem is ugyanez, plusz ez a 'megütögetem kicsit a s''gged', ha mondom neki hogy hagyjon már békén akkor meg megsértődik.

Te szerencsésebb vagy nálam:(

2017. aug. 13. 00:48
 8/9 anonim ***** válasza:
16%
Ez általában kellemetlen a kamaszoknak, mert már szeretnék magukat önálló felnőttnek érezni, de azért ez nem tragédia. Igyekezzél bizonyítani, hogy valóban majdnem felnőtt és önálló vagy: vállalj ilyen feladatokat a család életében! A helyzet így majd lassan javul.
2017. aug. 13. 12:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Majd ha a lányom 70 éves lesz, akkor is ölelgetni, és puszilgatni fogom az én Kicsikémet..már ha megélem. :D
2017. aug. 15. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!