Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Valnak a szuleim, hogy kellene...

Valnak a szuleim, hogy kellene viselkednem? Mit kell iylenkor tenni egy 22 eves gyereknek?

Figyelt kérdés

22 eves lany vagyok , 2 eve osszekoltoztem a parommal az orszag masik vegebe , nem nagyon vagyok otthon , apa egy fel eve mikro ekttesben voltunk elmodnta hogy elakar valni anyatol , mert nem szeretne ilyen eletet elni folytatni , 25 eve hazasok , tudom hogy mindnig voltak gondjaik es sokat veszekedtek de nemgondoltam hogy ez lesz belolle , megkerdezte hogy tamogatnam e es mit gondolok errol ha elhagyna anyat , elmodntam hogy szeretem es tamogatni fogom midnketojuket , de annyit kerek hogy tisztelettel viselkedjen anyaval , es az ocsemmel aki 12 eves ugyanannyi idot toltson mint eddig , es velem is.

Megkertem ha igy alakul tenyleg ugy valjanak el hogy ne akarja kizsakmanyolni.

Majd elmondta hogy van is valaki akivele ltusna kepzelni de emg semmi nem tortent kozottuk de beszeltek sokat a hazassagukrol es magukrol is . Modntam hogy ezsem problema en elfogadom az uj not is , de csak ha o is igy all mind a ket gyerekhez es nem hangol senkit anya ellen.

Na aztan ra egy honapra modnta apa hogy lezarta a novel a dolgot nem ebszelnek tobbet. Megnyugodtam . De olyan teher van rajtam szeretem.mindketejuket es nem akarom anya elol titkolni hogy apanak volt valakije , hisz anyanak iyg azt erzem a szemebe hazudok. De nem modnhatom el mivel tonkretennek mkndent azzal. Msotanaig csillapodott a valas kerdese apaban emrt odavoltak nyaralni stb azt hittem midnen rendben , de tegnap felhivott anya sirva hogy oszevesztek es valni akar apa , egybol hivtam apat hogy mivan es nekem is ennyit mondott , az ocsem is flehivott hogy fel hogy ott hagyja oket apa

Nem hiszem hogy egy 12 eves gyereket igy bekene vonni, de mit tehetnek... micsinaljak , nem kezelnek felnottkent hiaba kotloztem el amr 2 eve es a sajat labamon elnek , nem fogadnak tollem tanacsot es nem bezselnek velem errol bensosegesebben. De en hoszem hogy barmi is a problema okozoja megoldhato plane 25 ev utan annyi nehez dolgot veszeltek at mar egyutt amibol masok mar reg valtak volna , ok megsem .

2017. aug. 12. 10:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez nagyon szépen hangzik kedves kérdező, de nem lehet, és nem is szabad minden konfliktushelyzettől megvédeni valakit. Olyan dolgot akarsz magadra vállalni amit képtelenség megcsinálni.
2017. aug. 14. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!