Szerintetek melyik szülő a fontosabb egy gyereknek?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 27. 20:50
1/13 anonim válasza:
Ez nincs megírva. Mindenkinek más :)
2/13 anonim válasza:
Hogyhogy fontosabb?
Talán azt akartad kérdezni, hogy melyiket szeretik jobban?
Normális körülmények között mindkettőt.
Egyik ezért, a másik azért, de egyformán.
5/13 anonim válasza:
Amelyik több időt tölt vele, többet végez körülötte a mindennapos feladatokból, aki (fizikailag is) ott van mellette, mikor bajban van, pl ápolja, ha beteg...
6/13 anonim válasza:
mind a kettő, egészséges fejlődés érdekében kellene látnia egy erős férfi mintás és egy erős női mintát is + az egymással való viselkedésüket.
7/13 anonim válasza:
Elég egyértelmű, aki többet törődik vele, legyen az az apa vagy az anya.
8/13 anonim válasza:
Szerintem az amelyik többet foglalkozik vele és jobban számíthat rá. Most ha nevesíteni akarod, akkor ezt egy átlagos magyar családban az anya szokta magára vállalni a nagyobb részét, de ennek semmi köze ahhoz, hogy az egyik nem jobb lenne ebben. Egy barátnőm pl sosem volt közel az anyukájához, de az apukájára bármikor számíthat és nagyon jól kijönnek.
9/13 anonim válasza:
Nem lehet általánosítani. Nekem az anyám,mert apám fel se nevelt. Barátnőmnek az apja, mert az anyjától nem kap megértést, nincsenek bizalmas viszonyban. Páromnak egyforma, neki két normális szülő jutott. Mindegyik elfogadható szerintem, mert a gyerek kicsi korában is érzi, ki szereti.
10/13 anonim válasza:
Az, akire számíthat, és ott van vele, foglalkozik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!