Jogosan szidott le apám?
Ez miatt szidott le, nagyon durván, mintha embert öltem volna:
Megkért, hogy miután kiállt a kocsival csukjam le a garázsajtót, illetve csukjam be a kocsibeálló kapuját.
Tegnap este pecázni voltam, és mikor hazaértem csak behánytam a cuccokat a garázsba, mondván, majd reggel elpakolom.
Ehhez ugye nem kell lehúzni a garázst.
Hallottam, hogy kiért az autó az utcára, így elindultam, hogy becsukjam a kaput,rendet rakjak a garásban.
Indultam volna kifele, amikor hallottam, hogy fater bevágta a garázsajtót. Aztán bejött, és lehordott a sárga földig, hogy hogy lehetek ennyire lusta, csak a telefon a fontos számomra, stb.
És mindezt azért mert nem csuktam le a garázst abban a pillanatban, amikor az autóval kiállt.
Ez mennyire volt jogos?
Vagy én lennék a hibás?
Remélem már érthető a szitu.
Én mindig mindent megcsinálok, rendre nyárimunkát vállalok sosem felejtek el semmit. Még látott volna a kocsiból, mire kiértem volna.
Nos, telefonozgatás helyett megtanulhatnál ÉRTELMESEN kiírni egy kérdést, pl., mert ennek se füle se farka.
Egyébként fájt volna azt mondani, oké, apu, lecsukom, de előbb elpakolom a pecacuccot? - megelőzve apud ideges kirohanását, ami nyilván abból ered, hogy 10/9 szarod le, mit kér.
Na, megy ez... egyébként beszélj hozzá, ennyi a nagy titok. Amit írtam, oké, apu, de előbb...
Nálunk ez volt a módi, ha valamit nem rögtn kérés után csináltam meg, akkor elmondtam az okát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!