Mit csináljak ha anyu morog, mert zsidó a barátnőm? 17 évesek vagyunk.
Szóval anyám egy 8 általánost végzett egyszerű asszony jó mondjuk más rendszerben nőtt fel ahol az érettségi volt a top kategória.. jobbikos stb. de azért szeretem, és ő is jó szívű csak hát butuska ilyen téren. Nem kedves a barátnőmmel és neki sem esik jól, mit tegyek? Rossz látni pl hogy átjön tok aranyos csaj és akkor anyám teszi a burkolt megjegyzéseket és akk sétálunka a buszmegálló felé és látom hogy szomorú meg lehajtja a fejét és megszakad a szívem.
Rosszindulatúskodik, pl múltkor elment zongora táborba és akkor anyám mondta na-na ott is hagyott a kis zsidó csaj? Megcsalt mi? Mondom anya zongoratáborba van... erre ő na hát igen manipuláni azt jól tudnak
Itt letem úgymond nagyon ideges és becsaptam a szobám ajtaját pedig nem szoktam ilyet csinálni

" jobbikos stb. de azért szeretem, és ő is jó szívű csak hát butuska ilyen téren"
Ilyet és így ír normális ember az anyjáról???? nagyugye. Erőltetett fos. Naponta 1 db. ilyen van - agent provocateur Pont.

Mivan, jobbikos csürhe, idetaláltatok? :D Igen, szerintem is biztos összeesküvés áll a háttérben.
Nyilván csak kamu kérdést lehet föltenni ilyen témával kapcsolatban...

Ja értem, számodra azért lett kamu a kérdés, mert egy állítás benne arról szól, hogy egy jobbikos buta.
Ez neked provokáció, és elképzelhetetlen dolog.
Megsértetek egy olyan dolgot, amit szeretsz.
De ugye nem sírtad el magad a monitor előtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!