Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha anyu morog,...

Mit csináljak ha anyu morog, mert zsidó a barátnőm? 17 évesek vagyunk.

Figyelt kérdés

Szóval anyám egy 8 általánost végzett egyszerű asszony jó mondjuk más rendszerben nőtt fel ahol az érettségi volt a top kategória.. jobbikos stb. de azért szeretem, és ő is jó szívű csak hát butuska ilyen téren. Nem kedves a barátnőmmel és neki sem esik jól, mit tegyek? Rossz látni pl hogy átjön tok aranyos csaj és akkor anyám teszi a burkolt megjegyzéseket és akk sétálunka a buszmegálló felé és látom hogy szomorú meg lehajtja a fejét és megszakad a szívem.

Rosszindulatúskodik, pl múltkor elment zongora táborba és akkor anyám mondta na-na ott is hagyott a kis zsidó csaj? Megcsalt mi? Mondom anya zongoratáborba van... erre ő na hát igen manipuláni azt jól tudnak

Itt letem úgymond nagyon ideges és becsaptam a szobám ajtaját pedig nem szoktam ilyet csinálni

2017. aug. 4. 16:27
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
44%

" jobbikos stb. de azért szeretem, és ő is jó szívű csak hát butuska ilyen téren"

Ilyet és így ír normális ember az anyjáról???? nagyugye. Erőltetett fos. Naponta 1 db. ilyen van - agent provocateur Pont.

2017. aug. 5. 20:55
 32/37 anonim ***** válasza:
7%

Mivan, jobbikos csürhe, idetaláltatok? :D Igen, szerintem is biztos összeesküvés áll a háttérben.

Nyilván csak kamu kérdést lehet föltenni ilyen témával kapcsolatban...

2017. aug. 5. 21:34
 33/37 anonim ***** válasza:
61%
roboreter miről beszélsz? Milyen csürhéről? honnan szalasztottak, hogy így beszélsz? És melyik a másik nicked, hogy most felbukkantál a semmiből egy kicsit csürhézni? És természetesnek tartod, hogy valaki így beszél az anyjáról? és itt kérdezi hogy mit csináljon? És mit tanácsolsz, mit csináljon? Nincs több kérdésem, ezt megbeszéltük.
2017. aug. 5. 21:50
 34/37 anonim ***** válasza:
15%
Melyik szó olyan durva? A butuska?
2017. aug. 5. 23:51
 35/37 anonim ***** válasza:
0%

Ja értem, számodra azért lett kamu a kérdés, mert egy állítás benne arról szól, hogy egy jobbikos buta.

Ez neked provokáció, és elképzelhetetlen dolog.

Megsértetek egy olyan dolgot, amit szeretsz.

De ugye nem sírtad el magad a monitor előtt?

2017. aug. 5. 23:52
 36/37 anonim ***** válasza:
Morgj vissza.
2017. aug. 6. 19:18
 37/37 anonim ***** válasza:
Morogj :)
2017. aug. 6. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!