Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha anyu morog,...

Mit csináljak ha anyu morog, mert zsidó a barátnőm? 17 évesek vagyunk.

Figyelt kérdés

Szóval anyám egy 8 általánost végzett egyszerű asszony jó mondjuk más rendszerben nőtt fel ahol az érettségi volt a top kategória.. jobbikos stb. de azért szeretem, és ő is jó szívű csak hát butuska ilyen téren. Nem kedves a barátnőmmel és neki sem esik jól, mit tegyek? Rossz látni pl hogy átjön tok aranyos csaj és akkor anyám teszi a burkolt megjegyzéseket és akk sétálunka a buszmegálló felé és látom hogy szomorú meg lehajtja a fejét és megszakad a szívem.

Rosszindulatúskodik, pl múltkor elment zongora táborba és akkor anyám mondta na-na ott is hagyott a kis zsidó csaj? Megcsalt mi? Mondom anya zongoratáborba van... erre ő na hát igen manipuláni azt jól tudnak

Itt letem úgymond nagyon ideges és becsaptam a szobám ajtaját pedig nem szoktam ilyet csinálni

2017. aug. 4. 16:27
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
62%

18-asnak!

"Budapesten már kb csak 5 % a magyarok aránya."

Honnan veszed ezt a marhaságot?

2017. aug. 4. 17:30
 22/37 anonim ***** válasza:
66%

20-as vagyok.

Bocsánat: "Egy cigány egészségügyis kislánnyal járt."

2017. aug. 4. 17:31
 23/37 A kérdező kommentje:

Most írtam le embert...

Azt is hogy nem látszik rajta.. Miért kéne minden zsidónak zsidósan kinéznie? Rajta sem látszik például

[link]

Amúgy igen kedvelnek. Apukája elvitt minket kocsival a tropicariumba múlthéten, egy órát ültünk a kajáldáknál hárman annyit beszélgettünk meg nevetgéltünk, jó fej nagyon.

2017. aug. 4. 17:38
 24/37 anonim ***** válasza:
63%
Mondd meg muterodnak, hogy ha így fog vele viselkedni, akkor ne számítson felőled se semmire.
2017. aug. 4. 17:41
 25/37 anonim ***** válasza:
43%
Ócska kamu kérdés.
2017. aug. 4. 18:55
 26/37 anonim ***** válasza:
0%

Vigyél haza egy cigánylányt. Egyből mondaná:

"Jááj a zsidaja legalább fehér vót!"

Jó nagy primkó a muterod. Egyáltalán miért téma a vallás? Mert attól még magyarok, a vallásuk meg zsidó. És? ÉS??

2017. aug. 5. 09:11
 27/37 anonim ***** válasza:
Nem magyarok a származásuk zsidó :)
2017. aug. 5. 10:38
 28/37 anonim ***** válasza:
71%

az egész leírásból dől, hogy ÓCSKA PROVOKÁLÓ KAMU

- valószínűleg még fizetnek is érte

2017. aug. 5. 12:01
 29/37 anonim ***** válasza:
44%

"- valószínűleg még fizetnek is érte"

Igazad van, ilyen biztos nem lenne egy igaz magyar ember, mint a kérdező anyja. BIZTOS SOROS FIZETTE EZT A KÉRDÉST! ILLUMINATI COMFIRMED!!!!!!!!!!!

2017. aug. 5. 19:43
 30/37 anonim ***** válasza:
28%

*ILLUMINATI CONFIRMED

ÁÁÁ

2017. aug. 5. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!