Mit csináljak ha anyu morog, mert zsidó a barátnőm? 17 évesek vagyunk.
Szóval anyám egy 8 általánost végzett egyszerű asszony jó mondjuk más rendszerben nőtt fel ahol az érettségi volt a top kategória.. jobbikos stb. de azért szeretem, és ő is jó szívű csak hát butuska ilyen téren. Nem kedves a barátnőmmel és neki sem esik jól, mit tegyek? Rossz látni pl hogy átjön tok aranyos csaj és akkor anyám teszi a burkolt megjegyzéseket és akk sétálunka a buszmegálló felé és látom hogy szomorú meg lehajtja a fejét és megszakad a szívem.
Rosszindulatúskodik, pl múltkor elment zongora táborba és akkor anyám mondta na-na ott is hagyott a kis zsidó csaj? Megcsalt mi? Mondom anya zongoratáborba van... erre ő na hát igen manipuláni azt jól tudnak
Itt letem úgymond nagyon ideges és becsaptam a szobám ajtaját pedig nem szoktam ilyet csinálni

#8as!
Jártál te már Izraelben? Egyébként meg csak arra vilagitottam rá hogy a 'külsős' zsidók jó része (tehát akik nem Izraelben élnek és nem is járnak ki) nem követik szigorúan a Tórát tehát a kérdező barátnője(ha létezik) akkor nem hithű tehát hlyeség ezért ekézni.

"összes valás"
#10 a vallás szó kettő db "l"-lel írandó.

Milyen jellegzetes vonásra gondolsz a nagy orra meg a görnyedt háta nincsen meg.
Egy teljesen átlagos barna hajú zöld szemű szép tinilány.
Fuuu apukájának viszont tényleg óriási orra van 😂😂😂 de azért jó fej.
Ja és nem annyira vallásosak.

14-es vagyok. Akkor meg pláne nem értem, miért kellett anyud orrára kötni, hogy a barátnőd zsidó származású.
Ezt kérdeztem, nem azt, hogy mekkora orra van a lánynak.

?ilyen alapon állapította meg, hogy zsidó?
A kislány elmondta, hogy ő zsidó vallású?
Vagy görbe az orra? Sok alföldi is van, akinek nagy az orra, meg akár török származású is lehet.
Ez marhaság.
Amúgy ez fordítva is igaz. Nekem volt egy zsidó évfolyamtársam az egyetemen. Egy zsidó egészségügyis kislánnyal járt. A fiú nagyanyja a Dohány utcában lakott, gyűlölte a kislányt.
Ugyanez a kislány egyszer felhívott magához, mert haza kellett ugrania valamiért. Később mesélte, hogy a bátyja azt mondta, hogy máskor ne hozzon oda magyar "parasztot". Mert a cigányok általában minden magyart "parasztoznak".
A világon minden ember idegenkedik azoktól, akik nem az ő fajtájukból való. Ez alapösztön.
Akkor van baj, ha annak alapján ítélnek meg mindenkit, hogy véleményük szerint milyen származásúak, és annak alapján, előítéletből klf. negatív tulajdonságokkal ruházzák fel.
Én nem erőltetném, ha anyád ennyire sötét, nem fog megváltozni. Ne nálatok találkozzatok. Hogy mit hoz na jövő, majd kiderül.
A kislány szülei kedvelnek téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!