Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha anyu morog,...

Mit csináljak ha anyu morog, mert zsidó a barátnőm? 17 évesek vagyunk.

Figyelt kérdés

Szóval anyám egy 8 általánost végzett egyszerű asszony jó mondjuk más rendszerben nőtt fel ahol az érettségi volt a top kategória.. jobbikos stb. de azért szeretem, és ő is jó szívű csak hát butuska ilyen téren. Nem kedves a barátnőmmel és neki sem esik jól, mit tegyek? Rossz látni pl hogy átjön tok aranyos csaj és akkor anyám teszi a burkolt megjegyzéseket és akk sétálunka a buszmegálló felé és látom hogy szomorú meg lehajtja a fejét és megszakad a szívem.

Rosszindulatúskodik, pl múltkor elment zongora táborba és akkor anyám mondta na-na ott is hagyott a kis zsidó csaj? Megcsalt mi? Mondom anya zongoratáborba van... erre ő na hát igen manipuláni azt jól tudnak

Itt letem úgymond nagyon ideges és becsaptam a szobám ajtaját pedig nem szoktam ilyet csinálni

2017. aug. 4. 16:27
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
18%

A zongorista, meg is nézted a filmet remélem legalább

Ennyire unalmas a nyár, gyerekek?

2017. aug. 4. 16:32
 2/37 A kérdező kommentje:
Ez egy film am aminek ilyesmi a története? Nem ismerem a filmet az meg nemtom hogy jön ide milyen a nyár..
2017. aug. 4. 16:33
 3/37 anonim ***** válasza:
49%

Anyád rasszista...

Én tuti hogy úgy próbálnám megoldani hogy először is beszélek vele hogy egy nekem is és neki is nagyon rosszul esik. Ha így nem, akkor veszekedve. Van olyan hogy a veszekedésből is tanul az ember.

2017. aug. 4. 16:33
 4/37 anonim ***** válasza:
56%
Egy gyereket bántani a származása miatt, akinek fogalma sincs még semmiről a világban... hát anyád tényleg jószívű asszony, mit ne mondjak.
2017. aug. 4. 16:37
 5/37 anonim ***** válasza:
35%
Nem rasszista, hanem antiszemita. Már ha nem kamu a történet... Hithű zsidó lányok nem nagyon ismerkednek nem zsidó fiúkkal.
2017. aug. 4. 16:37
 6/37 anonim ***** válasza:
42%
Ennek annyi köze van a filmhez, hogy abban is egy zsidó zongorázik. Anyád amúgy egy paraszt, a legjobb megoldás nem foglalkozni vele, és ha lehet nem nálatok találkozgatni.
2017. aug. 4. 16:38
 7/37 anonim ***** válasza:
51%

Értesd meg vele, minden ember más. Én cigányt is ismerek, akiről Magyarország nagyja példát vehetne emberileg.

Ha nem érti meg, ti tudatosítsátok mahatoknak, szegénynek nagy nagy hiányossága van kis elméjébe s mint ilyen elme, véleménye semmis.., hisz valótlanságot mintáz. Csak tények léteznek. Vélymények nem váltiztatják tényeket.

2017. aug. 4. 16:40
 8/37 anonim ***** válasza:
56%

# 5

A zsidók nagy része már csak származásilag zsidó és kozmopolita felfogású. Egyáltalán nem igaz manapság már amit te írsz, még ha kicsit gyakorolják a vallást is (a nagyobb zsidó ünnepeket megtartják mint a hanuka meg néha elnéznek a zsinagógába).

2017. aug. 4. 16:42
 9/37 anonim ***** válasza:
67%
Közöld vele, hogy ha nem óhajtja el fogadni, mert addig ér az érzelmi szintje hogy rasszista legyen, akkor rád se tartson igényt.
2017. aug. 4. 16:42
 10/37 anonim ***** válasza:
24%
De álszentek az emberek:D mindenki, hogy rasszista meg antiszemita. Mindenki rasszista egy pöppet. Most mondjátok ha átmentek Szabolcsmegyébe és egy cigány csoport mellet mentek el akkor mindenki nyugodtan sétál vagy van bennetek is valami olyasmi, hogy óvatosan? Ha rajtam múlna az összes ilyen valásos barmot elküldenék egy szigetre aztán hagyj öljék egymás azért mert más valást gyakorol. Az összes valás egy nagy rakád ürülék.
2017. aug. 4. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!