Ti elmennétek így nyaralni?
Figyelt kérdés
Elég rossz anyával a viszonyunk, abból kifolyólag hogy nagyon visszatart minden téren. Ami persze rendben lenne ha nem lennék már 19 éves. Már a nyár elején elhivtak nyaralni (Siófokra) az uncsitesómék illetve néhány haverja.Egy hetrol lenne szo. Nem tetszik neki a dolog, pedig sosem volt velem gond. Egyszerűen elvette a kedvem az egésztől, hiszen azzal jön hogy szo sem lehet rola "én még gyerek vagyok".A társaság egyébként velem egyidős. Sokat vitáztunk ezen, de úgy gondolom tudnék vigyázni. Mit gondoltok errol? Ti ki partjan allnatok?2017. aug. 3. 13:59
11/11 anonim válasza:
Hát ha 19 évesen mondjuk még az iskolába is ő kísér, akkor megértem, hogy nem enged.
Ellenben egy normál 19 évesnek már enyhe túlzás megtiltani egy rokonokkal és barátokkal való BELFÖLDI nyaralást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!