Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám folyamatosan szid engem...

Anyám folyamatosan szid engem és megaláz. Ahelyett h segítene még inkább belém tipor ha meg szóvá teszem azt mondja nem bírom a kritikát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kiskorom óta van ez így. Míg a kisebb tesoimat mindig dicsérte és szépnek tartotta addig engem megalázott. Nem csak a külsőmet. Hanem a személyiségemet is. Szidott h milyen buta vagyok milyen lusta (ami nem igaz!!) Az utobbi időben depresszióval küzdöttem ami úgy jött ki h elkezdtem sokat enni. Persze ő csak azt mondta h nincs bajom ne játszam meg magam csak szeretek enni. Nos igen felszaladtak a kilok rendesen mert a sportot is elhanyagoltam. Akkor elkezdett emiatt cikizni. H én milyen hájas vagyok milyen slampos semmi nőiesség nincs bennem. Mekkora fenekem van és csipőm fogyjak le mert ő ezt nem nézi a házában. Tényleg próbálkozok. Már pár kilot leadtam de annyira bánt h a saját anyám ilyen velem. Pedig néha tud kedvese lenni és szeretni is. De nem veszi észre h ezzel a lelkembe gázol. Támogatnia kéne nem szidni.. 20/L

2017. aug. 3. 12:49
1 2
 11/16 Költőnő? ***** válasza:
Forward - Mérgező szülők.
2017. aug. 3. 15:55
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Az én anyám is ilyen, én 14 évesen már kórosan sovány, aztán anorexiás lettem. Anyum meg annyira el van hízva hogy magas vérnyomásra szed gyógyszereket, speciális cipőbe tud csak menni mert nem bírja a bokája a súlyt. Én meg persze ronda vagyok, nagy az orrom, beesett az arcom, semmi mellem sincs. Tegnap azért szólt be mert van 1 pattanás a homlokomon. Egyszer jött el a pszichológusomhoz család terápiára, utána kijelentette h ez hülyeség és őt nem érdekli. De szeptembertől végre külön tudok költözni, szóval fel a fejjel! Keress albit barátokkal és próbáld ignorálni
2017. aug. 3. 15:56
 13/16 A kérdező kommentje:
Elköltöznék én de még csak most végeztem gimnáziumot. És most megyek a pázmány egyetemre tanárnak tanulni. Dikákmeloból esélyem sincs eltartani magamat. A szüleim meg közölték kollégiumot nem fizetnek nekem. Pedig még az egyetemet se kell mert államilag támogatott szakra megyek. De már bánt ez az egész. Ha visszaszolok még ő van felháborodva rám. Nem mondom magamra h tökéletes vagyok. Vannak hibáim. De ő mindenért megszól. Nem támogat semmibe. Azt is elérte anno h akármelyik fiú aki közeledett hozzám ott hagyjon. Látva h milyen ő.... érdekes h mások elött nem mer megszólni csak ha otthon vagyunk vagy a családdal. Irritálja h nem olyan vagyok mint ő. Ő régen vékony, magas nő volt nagyon nőies. De tudja jol h egyáltalán nem rá hasonlítok hanem apumra így amugy is hízásra hajlamos vagyok. A depresszióm azért lett mert meghalt a nagymamám és utána még egy pasi is összetörte a szívemet. De dolgozok azért h lefogyjak tényleg. De még igy is szid. Hazajövök diákmelobol és már megint azt mondja semmi értelmeset nem csináltam. Ugynis ruhaüzletben dolgozom. Rámvágja h bezzeg az apád a 40fokban is kint dolgozik és h az én koromban kukoricát szedett meg ilyenek és utána ment bulizni. Az is irritálja h nem vagyok olyan társasági lény mint ő.
2017. aug. 3. 16:10
 14/16 anonim ***** válasza:
20 éves vagy,most kezded az egyetemet,két évig mi a bánatot csináltál,ha nem dolgoztál az érettségi óta? Vagy én nem értek valamit?
2017. aug. 3. 21:03
 15/16 A kérdező kommentje:
Most lettem 20 pár napja :D 5 évfolyamos gimibe jártam. Első év angol előkészítő volt. 15 voltam mikor elkezdtem a középiskolát :D
2017. aug. 4. 03:21
 16/16 anonim ***** válasza:
en egyszer egy retikullel kimentem az ajton es egy ev mulva mentem haza. neha irtam egy smst. elso kerdese volt anyamnak mikor hazamentem hogy nem vagyok e terhes. meg hogy sovany vagyok. ne mvoltam sovany. azota se birja elviselni, hogy nem vagyok olyan ronda kover diszno mint o, es folyamatosan bant. az ilyen bantalmazo kapcsolatokkal, megha az ember sajat anyja is ,mielobb meg kell szabadulni, higyj nekem.
2017. aug. 4. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!