Apa folyamatosan csak dirigál, iszik. Ha meglát pihenni egyből elkezd beszélni arról h milyen rossz a ház és h három nő nem tud rendet rakni (anya, én, nővér) anya azt mondta h nem bírja és elköltözünk. Mit csináljak h abba hagyja?!
Nem tudom, mióta áll fent ez a helzet, de édesanyádnak kellene/kellett volna már rég lépni. Az alkoholista mindig alkoholista marad, ha rég fennáll ez, és még mindig nem akar leállni, akkor nem is fog.
Réges rég fognia kellett volna titeket és elköltözni akárhová, bármi jobb, mint egy alkoholista apa. Te sajnos semmit nem tudsz tenni ellene, egyedül nem tudod megváltoztatni, az egyetlen megoldás, ha kiiktatjátok az életetekből.
Nem fog leállni.
Tipikus alkoholista. (gondolom fiatal vagy, megsúgom: az alkohol egy depresszív drog. Tehát nem elég, hogy alapból hülye, még rinyál is mindenért, és fog is, amíg iszik)
Anyudnak mondd meg, hogy úgy költözzön el, hogy biztos ne tudja meg, hol laktok, mert oda fog járkálni.
csak egy üveg pálinka meg sör? nem valami nagy alkesz az apád, már ne haragudj :D
viccen kívül, amikor józan, akkor el kellene beszélgetni vele, mindenkinek vannak normális pillanatai. sajnos ez függőség, esetleg tanácsot kellene kérni szakembertől, de oda nem tudod elvonszolni apádat, ha nem hagyja :(
Egyébként anyádnak meg a nővérednek van munkájuk? Dolgoznak? Mert gondolom ha csak apád dolgozik és ő tartja el a családot, akkor jogosan szól h 3 semmittevő nő nem tartja rendben a háztartást.
Ahogy elöttem már leírták 1 üveg pálinka meg sör, nem nagy alkesz az öreg.
37%
Édes Istenem, te annyira tipikusan képviseled a nagy magyar műmacsó mentalitást, hogy sírnivalóan szánalmas. "az öreg" Jah.
Valószínű, hogy dolgozik az anya, egy alkeszt általában el kell tartani, tapasztalatból írom, környezetemben az összes alkesz _szfejet a felesége vagy a gyerekei tartják el.
Rokonok nem tudnak segíteni, esetleg rokonhoz nem tudtok menni?
A sör ilyen nagy melegekben szinte védőital.A nőknek tüske a szemükbe,mert nem szeretik.Persze ezt is mértékkel kell fogyasztani.
Itt a pálesz nem kellene hozzá,mert a kettő üti egymást,és az agyat.
Olyan embert még nem láttam aki csak a sörtől lett részeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!