Szerintetek mit tehetnék? Elegem van!
Sziasztok! Az apám alkoholista és most nem lakik velünk, mert nemrég elköltözött. Ez már nagyon sokszor előfordult, kb. évente 2x. Aztán mindig visszaköltözik, igér anyának fűt-fát, hogy így meg úgy nem fog inni stb..., De pár nappal később ott folytatja, ahol abbahagyta. Mikor apa elköltözött ( balhézott és a rendőrség vitte el ), anya mondta, hogy mostmár nem jön vissza többet stb.. A tesóim is mondták hogy többet nehogy visszaengedje, mert, mikor elköltözött anyát majdnem megfojtotta. Én nem akarom, hogy visszajöjjön, mert gyűlölöm. Tönkretette az egész életemet! De mikor anyával megpróbálok erről beszélni, mindig felkapja a vizet és azt mondja, hogy ez nem rám tartozik és fejezzembe be, mert nem az én dolgom. Elegem van! Most leszek 9-es és hiába mondtam, hogy hadd legyek kolis, nem engedi. Azt is mondtam hogy odaköltözök a nővéremékhez és majd ott jarok suliba ( a nővéremék mondták hogy oda nyugodtan mehetek ), de anyu oda se enged, ahogy a bátyámékhoz sem. Azt mondta, hogyha betöltöm a 18-at, akkor mehetek. Én már mindent megpróbáltam, hogy elmenjek innen, de nemtudok... Már az öngyilkosságon gondolkozok. Az sokkal jobb lenne, mint itt lenni velük. Nem lenne több fájdalmam..
Szerintetek mit csináljak? Utálok itt élni..
15L

Probaidos koltozest javasolnek.
Neked sem haszontalan, ha mindegyik fel kiprobalhatna egy esetleges uj felallast.

Mondd meg neki hogy ha mégegyszer visszafogadja apád akkor elszöksz az engedélye nélkül is...
azt is hogy a te életed és ne tegye tönkre
szólj tesóidnak hogy gyakoroljanak nyomást rá
Nehogy már egy becses életet olts ki, mert az anyád egy hülye p*csa! Odamész, megmondod, hogy vagy a tesóm, vagy kolesz! Ha nem engedsz, akkor elszököm! Ha mégegyszer visszahívod apát, én rendőrt hívok! Anya! Nem teheted tönkre az életem! Ne tedd ezt velem! 14 éves elmúltam, hivatalosan már korlátozottan cselekvőképes vagyok, szóval szerintem ebbe van beleszólásom.
Amúgy ha gondolod, utánanézek a jogaidnak! NE LÉGY ÖNGYILKOS! NE HAGYD MAGAD!!!!!!
Utánanézzek a jogaidnak?

Ilyen sokan befogadnának és még a szökésért sem kapsz ki?
Nem kell itt öngyilkosnak lenni!
Menj be a gyámhivatalba, majd rendet csinálnak!
Lehet, hogy nem csak anya, hanem apa is észreveszi magát.
Szerintem inkább magadat mentsd, ilyen légkörben ne járd a középiskolát. Suliban is megbeszélheted valakivel. Ha kollégiumba kerülsz, becsüld meg magad.
Az a baj, hogy anya nem enged koliba.
Mondtam már neki nem is egyszer, hogy szeretnék koliba menni, de azt mondja, hogy közel lakunk és nem mehetek. Pedig kell vagy 45percet utazni míg odaérek a suliba.
Azt is mondtam, hogy apa miatt akarok menni, de akkor is azt mondja, hogy majd megszokom és nem mehetek.
Pedig sokkal jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!