Milyen egy apával és egy anyával élni? Tényleg nagy
szerepet játszik egy anya a gyerek, főleg lány
életében? 16/L
Figyelt kérdés
Több mint 10 éve anyám lelépett amit esetemben nem sajnálok. Viszont tüske a helyzetre nézve maradt. Annak nem örülök, hogy az a nő az anyám aki, viszont annak, hogy apám egyedül maradt nekem pedig nincs anyám... szóval egy kicsit annak ellenére, hogy azt mondom semmi probléma, attól kicsit sz.r. Apám anyámmal ellentétben nem dobott el mint egy zoknit amiért hálás vagyok neki és szeretem is, viszont problémák mindig vannak.
Jó lett volna ha nem apám mutatja meg mi a fenét kell csinálnom a betéttel, ha nem internetről és sorozatokból kellett volna a felvilágosító dolgokat megtudnom hanem egy nőtől, szóval a női dolgokat. Ám de mivel ugye drága jó anyám nem volt így nem tudom tudom én gondolom e rosszul és tényleg sokat számított volna egy anya vagy csak én gondolom túl?
Nekem sem az anyukám mutatta meg, hogy kell a betétet meg a tampont használni, sőt, soha nem mondtam neki azt sem, hogy megjött, vagy hogy nőgyógyászhoz megyek, vagy hogy a barátommal szexelek, pedig 25 év alatt lett volna időm rá. Ezek magánügyek. Vannak olyan családok, ahol ezt megbeszélik és azán hangoztatják, hogy milyen büszkék, hogy ennyire közel állnak egymáshoz, de én nem irigylem őket. Én is megbeszélem a dolgaimat anyukámmal, tanácsot kérek tőle stb., de az intim dolgaimat nem fogom se neki, se másnak kiteregetni, mert nem tartozik rá. Meg mi az, hogy meg kell mutatni a betétet használni? Nem azért, de elég egyértelmű, hogy hogy kell használni, egy 10 éves gyereknek nem lenne vele problémája.
2017. aug. 2. 11:34
12/14 anonim válasza:
Persze hogy nagy szerepe van egy anyanak a lanya eleteben. (fiuk eleteben is)
De egy normalis szulo mar tobb mint ami a nagyon sok embernek jutott.
2017. aug. 2. 12:25
13/14 anonim válasza:
Nincs feltétlenül nagy szerepe, én apámmal is jóban vagyok, közel állunk egymáshoz és nem tudok olyat (még intim dolgokat se) amit nem tudnék megbeszélni vele, vagy max ha nem tudja mit kezdjen a problémával biztos ismer valakit aki tud szóval nálam pl nem lenne hatalmas érvágás ha anya nélkül nőnék fel de másnak ez máshogy van.
2017. aug. 2. 21:04
14/14 anonim válasza:
Az én szüleim 3 éves koromban váltak el, békés váláa volt. Anyámnál laktunk bátyámmal, apámmal kéthetente találkoztunk egy hétvégére. Se anyámnak sem apámnak nem volt különösen nagy szerepe az életemben, nekem bátyám volt aki a szüleim helyettesítette.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!