Mi vesz rá egy anyát, hogy hízlalja a lányát?
Anyám gyerekkoromban állandóan etetett, sokszor hánytam is annyit ettem. Minden nap vette a chipset, csokit, cukorkát, nyalókát stb. Vizet soha nem ittam, mindig csak a szörp meg a kóla. Már óvodában rohadtak a tejfogaim, az orvosi kiskönyvemre már 5-6 évesen az volt írva, hogy túltáplált vagyok. 10 évesen csupa stria lettem, a mai napig megvannak és rettenetesen szégyellem őket.
Mikor vásárolni mentünk nem kaptam magamra egy normális ruhát, anyám ilyenkor olyanokat vágott a fejemhez, hogy b&zd meg, milyen kövér vagy. Magának órákig válogatott divatos, csinos ruhákat, végig kellett néznem, nekem meg mondogatta, hogy úgy sincs a méretedben.
Aztán amikor elkezdtek érdekelni a fiúk, a kinézetem, a divat, lefogytam és utána anyám nem állt szóba velem. Folyamatosan hozta utánam a kaját, hozta a szobámba, hogy egyek, mert addig nem beszél velem, amíg nem eszek. Gyerekként volt olyan, hogy leültetett az asztalhoz, és addig nem kelhettem fel, amíg nem ettem.
Egyszer volt egy mélypont az életemben, akkor vissza híztam 5 kg-t és anyám vigyorgott és kárörvendett, hogy "ráb#szol lány, minek adtad oda a régi ruháidat másnak, úgyis visszahízol". Hát nem jött be, utána megint lefogytam.
Mi vesz rá erre egy anyát, hogy hízlalja a gyerekét? Amúgy 80 kg-ról indultam, most 55 vagyok és 170 cm. Anyámmal már nem tartjuk a kapcsolatot, igazából mindig is sz*r anya volt.
Jézusom... nagyon sajnallak rettenetes gyerekkorod lehetett...
az ilyen (mar bocsanat) de nem valo anyanak
valami gyerekkori traumat, szexualis (vagy nem szexualis) perverziot akar kielni rajtad
Talan felt h te sokkal fiatalabb es csinosabb leszel mint o es ezert akart felhizlalni h jobban nezzen ki melletted v nem is tudom...
nagyon beteges egy sztori :/
Az én anyám kb ugyanez volt. Csecsemőként hányásig adta nekem a zöldségturmixot, püréket stb. Vitt állandóan orvoshoz, hogy hány a gyerek. Doki mondta, hogy X ml zöldségturmix/étkezés, amit adhat. Anyám röhögve mesélte, hogy ránézett a cumisüvegre, hogy ez milyen kevés, és DUPLA adagot adott (pár hónapos voltam). Kövér voltam egész gyerekkoromban, ruhapróbánál ugyanez ment, hogy milyen kövér vagy b meg. De azért este ugyanúgy elém tette a 4-5 nagy szelet bundáskenyeret... Ő buta, kicsiségi komplexusos és unintelligens. Pár éve már nem beszélek vele. Mikor felnőttként lefogytam, kb ugyanez volt, mint veled, csak az én anyám inkább rosszindulatúskodott: úgyis visszahízol, én se tudtam soha lefogyni (140 kiló, és zabál, mint egy hízókúrára vett malac). Szerintem az egyetlen megoldás amit te is csinálsz, hogy teljesen megszakítod vele a kapcsolatot. Nekem is azóta nyugodt az életem, mióta nem beszélek vele. Persze ő mindenkinek híreszteli, hogy mindent megtesz, hogy felvegye velem a kapcsolatot, mennyire hiányzom neki stb, de persze két szalmaszálat nem tesz keresztbe :D
31N
Ó, te jó ég :(
Először arra gondoltam, hogy szeretetből etet, mert látja, hogy szeretsz enni és nincs szíve nemet mondani. Bár ez is felelőtlenség és gáz, de még valahol megérthető.
De ez teljesen más téma. Az anyád súlyos elmebeteg. Szakítsd meg vele a kapcsolatot és keress egy jó pszichológust.
+ Nagyon ügyes vagy, gratulálok, hogy le tudtál fogyni!
Ennek a sztorinak a fele sem igaz.
A kérdező azzal, hogy "sz*r anya volt" mindent elárul magáról.
Saját magát egy pillanatig sem hibáztatja, de az anya bezzeg mindenért hibás.
Amit előadott, az egy felejtős áltörténet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!