Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi vesz rá egy anyát, hogy...

Mi vesz rá egy anyát, hogy hízlalja a lányát?

Figyelt kérdés

Anyám gyerekkoromban állandóan etetett, sokszor hánytam is annyit ettem. Minden nap vette a chipset, csokit, cukorkát, nyalókát stb. Vizet soha nem ittam, mindig csak a szörp meg a kóla. Már óvodában rohadtak a tejfogaim, az orvosi kiskönyvemre már 5-6 évesen az volt írva, hogy túltáplált vagyok. 10 évesen csupa stria lettem, a mai napig megvannak és rettenetesen szégyellem őket.

Mikor vásárolni mentünk nem kaptam magamra egy normális ruhát, anyám ilyenkor olyanokat vágott a fejemhez, hogy b&zd meg, milyen kövér vagy. Magának órákig válogatott divatos, csinos ruhákat, végig kellett néznem, nekem meg mondogatta, hogy úgy sincs a méretedben.

Aztán amikor elkezdtek érdekelni a fiúk, a kinézetem, a divat, lefogytam és utána anyám nem állt szóba velem. Folyamatosan hozta utánam a kaját, hozta a szobámba, hogy egyek, mert addig nem beszél velem, amíg nem eszek. Gyerekként volt olyan, hogy leültetett az asztalhoz, és addig nem kelhettem fel, amíg nem ettem.

Egyszer volt egy mélypont az életemben, akkor vissza híztam 5 kg-t és anyám vigyorgott és kárörvendett, hogy "ráb#szol lány, minek adtad oda a régi ruháidat másnak, úgyis visszahízol". Hát nem jött be, utána megint lefogytam.

Mi vesz rá erre egy anyát, hogy hízlalja a gyerekét? Amúgy 80 kg-ról indultam, most 55 vagyok és 170 cm. Anyámmal már nem tartjuk a kapcsolatot, igazából mindig is sz*r anya volt.

2017. júl. 13. 12:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
10-es te mennyire undorító hányadék féreg vagy! Magadba nézhetnél mielőtt kinyitod a szádat! Jobb lett volna ha semmi nem gondolsz és semmit nem írsz ide!
2017. júl. 13. 18:47
 12/24 anonim válasza:
90%
Szerintem a 10-es a kerdezo anyja xDDD
2017. júl. 13. 18:49
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sajnos egyáltalán nem kitalált történet, de itt valaki minden kérdésre ráfogja, hogy az...
2017. júl. 13. 19:24
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

Ezt írja a kérdező:

"Folyamatosan hozta utánam a kaját, hozta a szobámba, hogy egyek, mert addig nem beszél velem, amíg nem eszek. Gyerekként volt olyan, hogy leültetett az asztalhoz, és addig nem kelhettem fel, amíg nem ettem."

Az anyja csak azt kérte, hogy egyen és nem azt, hogy mindent meg kell ennie.

Melyik anya az, aki tűri, hogy a gyereke ne egyen?

Ugyan, vihar a biliben.

Az anya csak tette a dolgát mint minden valamire való anya.

A kérdező meg most megpróbálja az anyja szavait kiforgatni, majd az anyjára tolni a felelősséget.

2017. júl. 13. 20:10
 15/24 A kérdező kommentje:
Oké, legyen igazad. 😘
2017. júl. 13. 21:19
 16/24 anonim ***** válasza:
97%

14!

Szerintem menj orvoshoz! A gyerekek nincsenek tisztában azzal mi az egészséges és mi nem.Illetve miből mennyit kell ennie! Egy gyerek képes egy egész tábla csokit, utána fagyit meg egy csomó más édességet is bezabálni, az más kérdés hogy megmarad e benne vagy sem?

nem tudom milyen világban élsz...

valószínűleg te is úgy gondolkodsz mint az ilyen anyák, esetleg hasonlítasz rájuk, vagy téged is így neveltek.

Mindenesetre elmehetnél egy dokihoz kivizsgáltatni a mentális egészségedet!

De fogadom neked nincs gyereked (inkább ne írd azt hogy van, mert totál nem hinném el).

2017. júl. 13. 21:24
 17/24 anonim ***** válasza:
65%

Minden rendben van már. Vége. Minden rendben lesz.

Nem tudhatjuk, miért volt ilyen de nem is számít. Nagyon ügyes vagy. Már láthatod, mennyire nem normális s látod is. Ne legyen rossz pont.., csak szánalmas.

Sok erőt, barátom.

2017. júl. 13. 21:54
 18/24 anonim válasza:
29%

Megértelek kérdező az én anyám is a tiédhez hasonló annyi különbséggel, hogy nem etetett hányásig.

Egyébként nekem is lenne egy kérdésem mellékesen :D Hogy tudtál lefogyni? Én is 170 cm vagyok és 70 kg...Érdekelne, hogy neked hogy sikerült és mennyi idő alatt. Azért elég durva hogy 80-ról lementél 55-re. (biztos szép vékony lehetsz) Nekem már az is elég lenne ha 60-ig le tudnék menni.

2017. júl. 22. 22:42
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyám és a nagyszülők is állandóan etettek kiskoromban. Mindig leves, főétel, süti, mindent mindig végigenni, amikor fogyózni akartam, akkor meg leszidott, este 9-kor kellett vacsorázni, pörkölt, rizs, tészta, süti.... aztán felnőve, amikor először kövér voltam, mondta, hogy most akkor foggyak le... elköltöztem, lefogytam, soha többet ne eszek nála.
2017. szept. 4. 16:05
 20/24 anonim ***** válasza:

Anyum ilyen. Csak nem tudja belemtomni. O kicsit elhizott volt (mai napig koplal szo szerint, bele van betegedve). En meg vilageletemben vekonyka voltam (nem, nem betegseg. Orvosnal voltam, vervetel, pajzsmirigy, minden volt, es makk egeszseges vagyok.)

En csak ilyen vekony alkat vagyok.

2017. szept. 4. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!