Mi vesz rá egy anyát, hogy hízlalja a lányát?
Anyám gyerekkoromban állandóan etetett, sokszor hánytam is annyit ettem. Minden nap vette a chipset, csokit, cukorkát, nyalókát stb. Vizet soha nem ittam, mindig csak a szörp meg a kóla. Már óvodában rohadtak a tejfogaim, az orvosi kiskönyvemre már 5-6 évesen az volt írva, hogy túltáplált vagyok. 10 évesen csupa stria lettem, a mai napig megvannak és rettenetesen szégyellem őket.
Mikor vásárolni mentünk nem kaptam magamra egy normális ruhát, anyám ilyenkor olyanokat vágott a fejemhez, hogy b&zd meg, milyen kövér vagy. Magának órákig válogatott divatos, csinos ruhákat, végig kellett néznem, nekem meg mondogatta, hogy úgy sincs a méretedben.
Aztán amikor elkezdtek érdekelni a fiúk, a kinézetem, a divat, lefogytam és utána anyám nem állt szóba velem. Folyamatosan hozta utánam a kaját, hozta a szobámba, hogy egyek, mert addig nem beszél velem, amíg nem eszek. Gyerekként volt olyan, hogy leültetett az asztalhoz, és addig nem kelhettem fel, amíg nem ettem.
Egyszer volt egy mélypont az életemben, akkor vissza híztam 5 kg-t és anyám vigyorgott és kárörvendett, hogy "ráb#szol lány, minek adtad oda a régi ruháidat másnak, úgyis visszahízol". Hát nem jött be, utána megint lefogytam.
Mi vesz rá erre egy anyát, hogy hízlalja a gyerekét? Amúgy 80 kg-ról indultam, most 55 vagyok és 170 cm. Anyámmal már nem tartjuk a kapcsolatot, igazából mindig is sz*r anya volt.
Érdekes történet! Anyukàdnak milyen gyerekkora volt?? Túlsúlyos vagy éhezett?? Biztos vagyok benne, hogy valamelyik a kettő közűl! Apud nem emlìted, egyedűl nevelt anyukád? Arra is gondolok , hogy azt akarta sose legyen pasid, hogy ne kerűlj pasi miatt padlóra? Van olyan is, hogy valaki szép tini volt (konkrétan ismertem egy lányt akinek a pasik nem tudtak ellenállni 15éves korában havi szinten partyba vágták 20-30as férfiak. ) es túl korán nézték nőnek.
Ami még valószìnű ok lehet, késő szülésutáni depresszió van aki nem foglalkozik a gyerekével zavarja hogy van..van aki túleteti.
Nálunk húgom 2,5 évvel fiatalabb mint én! Miutàn megszületett 1-15évvelapa kiment kűlföldre dolgozni..(szándék jó volt)...ez idő tájt jött ez az ideje, hogy megtanúljak cipőt kötni. Szituáció: anya itthon egy 1,5éves és 4éves gyerekkel egyedűl én balkezes vagyok. Nem ment, vagy nem akartam megtanúlni a cipő kötést vagy nem tudom de voltak napok amikor elgurúlt anyánál a gyógyszer és gyorsöblìtős wcbe nyomta a fejem és rányomott a gyorsöblìtőre azóta erősen hajlamos vagyok a herpeszre....Se az én se a te anyukád nem védem de lehet akkor és ott nem tudtak lelkileg feldolgizni dolgokat....amiket a gyenge de idegesìtő(melyik gyerek nem az) gyereken vezettek le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!