Szerintetek 20 évesen miért nem engednek a szüleim elmenni a barátaimhoz vagy buliba?
Szülők, ti elemgednétek a 20(!) èves gyereketeket?
Sose engedtek még el...
ma 23:37
Igaz nem kifogás, de én mertem lépni? Na és te? Te csak sírsz, nyafogsz, de nem csinálsz semmit. Akkor mégis minek írtad ki a kérdést? Maradj otthon, és tűrj tovább. A szüleid egyszer megöregednek, majd ápolod őket amíg meg nem halnak, és te meg elveszett ember leszel.
További sok sikert neked..
Kislány vagy, miért csodálkozol? A rezsibe alap, hogy adsz vagy a kajádat állod ha/és mellette dolgozol.
Normális fiatal, otthon lakó felnött! ezt teszi.
Pénzt átirányítod máshova. Másik számla, megbízható rokon, akármi. Amint lesz egy kis megtakarításod elköltözöl. Vagy menj kollégiumba. Onnan talán könnyebb is talpra állni, mint otthonról.
Nem normális dolog, hogy ennyire fognak. Elhiszem, hogy félsz kiállni magadért, de ez nem maradhat örökké így. Ha jól szeretnéd érezni magad, akkor tegyél érte. Nehéz lesz cseszettül, de akkor is tenni kell érte.
OKJ-s képzésre megyek szeptembertől, szoval mondhatjuk, hogy igen.
Szerettem volna eddig is munkát vállalni , bármit(!), de nem engedtek sehova, csak idén cimerezni. De mar varjak a pénzt, h megkapjam, mármint , h elvehessek tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!