Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek 20 évesen miért...

Szerintetek 20 évesen miért nem engednek a szüleim elmenni a barátaimhoz vagy buliba?

Figyelt kérdés

Szülők, ti elemgednétek a 20(!) èves gyereketeket?

Sose engedtek még el...

2017. júl. 31. 22:52
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
De bántanak ha nem ugy megy a dolog ahogy ok akarjak.
2017. júl. 31. 23:15
 12/38 anonim ***** válasza:
91%

Miaz hogy elveszik amit megkerestel?

Es te ezt szo nelkul hagyod?

Nyisd ki a szad allj ki magadert mert igy soha nem fogsz a sajat labadra allni. Ne engedd hogy elvegyek a penzed es mond meg nekik hogy "Anya elmentem majd delutan 5re jovok, szia puszi." Aztan kesz. Orditani fognak ha haza ersz? Es? Megmondanam nekik hogy ameddig lenyugszanak es setalok egyet ;)

Amugy hidd el ha eszre veszik hogy nem iranyithatnak tovabb maskepp fognak allni a dolgokhoz.

2017. júl. 31. 23:18
 13/38 anonim ***** válasza:
82%

Nyiss egy bankszámlát és tedd be a pénzt, úgy nem tudják elvenni.

De ideális esetben erre magadtól rájöttél volna.

2017. júl. 31. 23:19
 14/38 A kérdező kommentje:

Nem emelhetem fel a hangom, nem lehet véleményem..

Egyszer az életben szivesen lennék olyan mint a legtöbb fiatal, könyörgöm nekik is a szüleik fizetik a sok bulit stb... En egyszer szeretnem magam jol érezni es azt sem tehetem.

15/38 anonim ***** válasza:
38%

25 éves a fiam. Ha 20 évesen ilyen tutyi mutyi lett volna mint te, ha ennyire életképtelen lenne, nem lázadna, és simán eltűrni, hogy az összes pénzét elvegyem, akkor bizony én sem engedném sehová, és továbbra is elvenném a pénzét. Mert túl gyenge, és kell valaki aki vigyázz rá.

De hál istenek a fiam már 17 éves kora talpraesett, nem gátolom semmiben.

16/38 anonim ***** válasza:
32%

Ha ennyire rossz a helyzet en neznek masik lakhatast, rokonoknal, koliba.

Keresnek melot, soknak van szallasa.

2017. júl. 31. 23:20
 17/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a letutyimutyizónak... Ha teged is ilyen szigorral fegyelmeztek volna mint engem , akkor te is tartanal attol h lázadj! ...
2017. júl. 31. 23:24
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
De kerdezo en elhiszem hogy vasszigor van nalatok. De ha nem akarsz lazadni mert felsz akkor irhatunk mi itt barmit az semmin se fog valtoztatni.. akkor minek a kerdes? Valaszt kertel. Megkaptad! De nem akarsz kiallni magadert. Mi mit tehetnenk?
2017. júl. 31. 23:28
 19/38 anonim ***** válasza:
86%

ma 23:24

Drága!

Én még abban a korban nőttem fel amikor a szülői nevelés egyet jelentett a szíjjal veréssel. Amikor a tanár is simán adhatott körmöst ha nem csináltad meg a leckét. Apám volt, hogy csak azért vert meg szíjjal, mert a könyvem sarkát behajtottam könyvjelző gyanánt. Még öreg sem vagyok a 45 évemmel, de pontosan tudom mi az a szigor. Talán jobban is mint te. Tudod mit tettem? Visszafeleselni nem tudtam, és amióta kitörte a fogam mert hozzám vágta az üveg hamutartót, nem is akartam. De tudtam , hogy 18 évesen a törvény szerint felnőtt ember leszek. (és nem volt internet, meg facebook) Addig szépen csendben dugdosva gyűjtöttem a kis pénzemet amiről nem tudtak. Júliusban amikor betöltöttem a 18 évemet, 2 szatyorra való ruhámmal léptem le. Kivettem egy kis szobát, és munka mellett tanultam tovább. Évekig vajas kenyeret ettem- teával. Ez volt az ebédem, vacsorám.

Szóval igenis tutyi mutyi vagy, ha nem vagy képes kiállni magadért. Csak megjegyzem: Hátrányosabb helyzetben voltam mint te, mert egy ronda verés miatt 60%-os halláskárosodásom lett..Így kellett boldogulnom

2017. júl. 31. 23:34
 20/38 A kérdező kommentje:
Hallás sérült vagyok en is... Ez nem kifogás h szarul hallasz
2017. júl. 31. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!