Az ilyen emberek miért hiszik, hogy már önállóak?
Az utóbbi időben két olyan lakótársam is volt, akik az anyjukat hívták át takarítani, meg ételt csinálni.
Megyek be és látom, hogy egy idegen nő pakol a konyhában.
A másiknak meg a anyja pakolta a ruháit, őt ismertem mondjuk. Nekem valahogy felfordult a gyomrom, én soha nem csicskáztatnám az anyámat. Mindezt úgy, hogy mindkét srác pénzt is kér otthonról és alig járnak be az egyetemre.
Mondom egyiknek, akkor miért nem lakik otthon, úgy olcsóbb lenne a szüleinek is. Hát de ő önálló akar lenni.
Ebben mi az önállóság?
23/F
Ez nyilván nem önállóság. Legfeljebb elmondják magukról, hogy azok, aztán ha összeismerkednek egy lánnyal, az nagyot fog koppanni, hogy mégis csak egy anyuci pici fiát talált.
A szülők felelőssége is, hogy ilyenek, igen, az anyjuké is többek közt, aki elkényeztette őket. Az anyjuk pedig annak idején valószínű, hogy csicskának volt nevelve, azért lett ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!