Mért örülnek jobban az emberek, ha fiuk születik mintha lányuk?
Figyelt kérdés
2017. febr. 7. 00:06
1/38 anonim válasza:
Sok régi rendszerben a fiú örökölhetett vagy járt egyéb előnnyel, de még most is van ilyen nem kevés helyen.
Egyébként ha választani lehetne, én lányt szeretnék.
2/38 anonim válasza:
Miért, jobban örülnek? nem így vettem észre.
3/38 anonim válasza:
Én nem vettem észre, hogy jobban örülnének neki. A legtöbb embernek nem számít, a maradéknál meg kb fele-fele arányban van, ahogy eddig észrevettem, hogy milyen nemű gyereket akarnak.
4/38 anonim válasza:
Mert ha fiad van akkor csak egy fiúra kell figyelni. Ha meg lányod akkor az összes többire. Én nem örültem kevésbé a lányomnak mint a fiamnak.
5/38 anonim válasza:
Mert primitív, visszamaradott lények.
Egyébként nem fiúk, hanem fiuk.
6/38 A kérdező kommentje:
*fiuk
2017. febr. 7. 00:57
7/38 anonim válasza:
Én elsőnek fiút akartam, mert nekem anno hiányzott egy báty.:-) Aztán nagyon szerettem volna egy kislányt is, de nem jött össze. Ettől függetlenül nem azon remegtem az ultrahangon, hogy van-e fütyi vagy nincs, hanem azon, hogy egészséges legyen.
8/38 anonim válasza:
Magyarországon még 80-100 évvel ezelőtt sem tekintették a nőket teljes értékű embernek. Ha kisbaba született, gyakran kérdezték: "Na, ember lett, vagy csak lány?" A lányos szülőket meg vigasztalták, hogy nem baj, talán legközelebb összejön. Ennek a felfogásnak a maradéka még ma is megvan néhány primitív emberben.
9/38 anonim válasza:
Szerintem. A fiúk viszik tovább a család nevét! ők adják tovább a család nevét.
Én örülnek lánynak is fiúnak is :)
10/38 anonim válasza:
Talán mert tovább viszik a családot.Mint ahogy az utolsó is írta.Ha Kovács Pistának fia születik,akkor az unoka is Kovács lesz.De ha lány születik és nem születik másik fiúgyermek,akkor vége,kihalt a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!