Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mért örülnek jobban az emberek...

Mért örülnek jobban az emberek, ha fiuk születik mintha lányuk?

Figyelt kérdés
2017. febr. 7. 00:06
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
73%
Az ilyen maradiaknak azt kéne megérteni hogy nő szüli meg gyereket férfi nem tud szülni ha csak férfiak lenének kihalna az a társadalom,tehát ahogy valaki irta botos hasonlatott.
2017. febr. 7. 05:54
 22/38 anonim ***** válasza:
30%
Én ezt csak a cigányoknál vettem észre, de ott érthető is, hiszen ott a nők nem számítanak annyira mint a férfiak.
2017. febr. 7. 07:17
 23/38 anonim ***** válasza:
24%
Soha nem láttam olyat, hogy a gyerek nemétől tették volna függővé, mennyire örülnek a babának...
2017. febr. 7. 07:49
 24/38 anonim ***** válasza:
94%

Oltári nagy baromságot írt az egyik válaszoló. Nagymamám lebetegedett, az összes unokája közül csak én voltam az, aki a vizsgaidőszak kellős közepén ment ápolni, takarítani, főzni rá. A család másik szárnyában viszont egy fiú volt, aki egész nyáron vigyázott az unokahugaira, míg a bátyja, nővére feléjük sem bagózott. A gondoskodás, törődés nem kromoszóma függvénye, hanem az emberben vagy ott leledzik a belső kényszer vagy sem. Személyiségtől, mentalitástól függ.

21/ LÁNY

2017. febr. 7. 08:27
 25/38 anonim ***** válasza:
84%
Csak saját magam nevében tudok válaszolni.Amikor terhes lettem, mindegy volt mi lesz, csak ne legyen baja.A volt férjem mindenáron lányt akart. :)Az UH vizsgálat után kiderült lány lesz.Én nagyon boldog voltam, a lényeg egészséges volt.A férjem még boldogabb. :)Bár azóta elváltunk, de a mai napig imádja a lányát, és én is.
2017. febr. 7. 09:28
 26/38 anonim ***** válasza:
92%

# 2

Aham. Nálunk anyám és én lapátoltuk a havat, miközben az öcsém és a bátyám meresztette a seggét. Egy villanykörtét képtelenek kicserélni. Hagyjuk már ezt a demagóg dumát, hogy a ház körüli munka meg férfiak, mindenhol azt látom, hogy ez csak kifogás a lustálkodásra, mert az asszonyok úgyis megcsinálják azt is.

2017. febr. 7. 10:02
 27/38 anonim ***** válasza:
81%
Úgy látom az összes sértett nőgyűlölő megtalálta ezt a kérdést. Egyik válaszoló írta, cigányoknál van ez. Elárulom, rengeteg primitívebb nem cigány férfi is így gondolkodik, ahogy láttátok fentebb, csak azt várják, hogy a saját személyes sérelmeik miatt belerúgjanak az összes nőbe. Komolyan, ennyire óvodások vagytok?
2017. febr. 7. 10:07
 28/38 anonim ***** válasza:
83%

Én is találkoztam már az ilyen "fiad lesz vagy abortuszod?" vicceskedőkkel. De az a vicc,hogy ez nem vicc.

Sokan még mindig le vannak ragadva és nem tartják a nőket ugyanolyan értékű embernek.

Szerintem ez nagyon primitív felfogás, semmivel sem különb egy férfi egy nőtől. Jó, nyilván a férfiak inkább képesek komolyabb fizikai feladatok ellátására is.A nők pedig jobbak a pepecselős,aprólékos feladatokban.

Szóval vannak apró külöbségek, de ma már egyre inkább eltűnnek. Ugyanúgy nők is végeznek fizikai munkát, ugyanúgy meg tudják csinálni a ház körüli teendőket stb. De a férfiak is ugyanúgy vállalhatnak korábban "nőiesnek" titulált munkákat, és ugyanúgy kitakaríthatnak otthon,főzhetnek stb. Egyre inkább elmosódnak a férfi és női szerepek.És ez nem akkora baj szerintem.

Egy szó mint száz,aki értelmes,normális felfogású ember, az ugyanúgy örül a fiú vagy lány gyermeknek.

De vannak olyan országok,ahol még mindig megvan ez,hogy a lány gyerekeket inkább abortálják.

Egyébként fun fact,hogy a férfitól függ a gyerek neme. Mégis ők szoktak a legjobban felháborodni és a nőket hibáztatni,ha nem olyan nemű lesz,amit akarnak:D

2017. febr. 7. 14:51
 29/38 anonim ***** válasza:
95%

" A fiúk viszik tovább a család nevét! ők adják tovább a család nevét. "

Ez nem törvényszerű, főleg manapság, amikor a legtöbb nő megtartja a saját nevét, amit utána megkaphat a gyerek is, főleg ha szebb vagy érdekesebb mint egy Kovács, Kiss... (Bocsánat az ilyen nevűektől.)

2017. febr. 7. 15:28
 30/38 anonim válasza:
11%
Még soha nem találkoztam ilyennel,hogy az anya után kapta volna a nevet.Le lettem pontozva.De ez igaz.Ha lennének rokonok apai ágon,akkor nem számítana.Ha nekem nem lesz fiúgyermekem,akkor kihaltunk!Ezért kell fiú.Ha lennének rokonok,nem számítana.De nem hagyhatom,hogy a család kihaljon
2017. febr. 7. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!