Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mért örülnek jobban az emberek...

Mért örülnek jobban az emberek, ha fiuk születik mintha lányuk?

Figyelt kérdés
2017. febr. 7. 00:06
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
17%
Egy rakat nemi váladék aki azt írta, hogy Magyarországon 80-100 éve nem tekintették a nőket embernek. Illene néha egy kicsit odafigyelni a világra a lenézünk mindenkit hozzáállás helyett! Legegyszerűbb példa: Minden nyelvben van külön férfi, női nem, nálunk nincs. Szerintem szép hazánkban már igencsak jobban megy a férfigyűlölet, mint a nőgyűlölet. Válasz a kérdésre pedig szerintem az, hogy az apukák félnek, hogy tudnak-e majd bánni a kislánnyal, azzal ahogy felnő, stb, a nők részéről pedig azért lehet félelem, mert tudják milyenek lehetnek a női kapcsolatok, és előre aggódnak, hogy sikerül-e olyat nevelni, aki igenis értékes nő lesz, és tud kezelni minden helyzetet. Mindenki más aki ezeken felül nem akar lányt az egy buta földművelő szerintem.
2017. febr. 7. 17:00
 32/38 anonim ***** válasza:
91%
mert begyöpösödött inkompetens patkányok...
2017. febr. 7. 18:13
 33/38 anonim ***** válasza:
57%

#32: a példád pont olyan egyszerű, mint te magad. meg egy faék.

Olvasgass:

[link]

2017. febr. 7. 18:46
 34/38 anonim ***** válasza:
84%

".Ha nekem nem lesz fiúgyermekem,akkor kihaltunk"

Hülye troll, elakarod érni a GYK legalacsonyabb %-a címet?

Csak azért is MINDIG felpontozlak :)

2017. febr. 7. 18:46
 35/38 A kérdező kommentje:

"Amúgy a fiú vitte a nevet és a vagyont, átvette a családi birtokot/vállalkozást, a lánnyal meg csak a baj van meg a hozományt kell adni hozzá... És ez megmaradt a mai napig nagyon sok embernél."

De ma már nem ez van.

2017. febr. 7. 18:51
 36/38 A kérdező kommentje:

"A nők saját magukat tépik szét. Mert egyidejűleg hagyják is magukat.

(genetikailag siránkozók, és persze anyák).

Szerintem a háttérben kijátsszák az egész emberiséget.

A férfiakat ugyan úgy megdolgoztatják, mint az állatvilágban a hímeket a párzásért."

Ez mért válasz a kérdésre?

2017. febr. 7. 18:53
 37/38 A kérdező kommentje:

"Ha nekem nem lesz fiúgyermekem,akkor kihaltunk!Ezért kell fiú.Ha lennének rokonok,nem számítana.De nem hagyhatom,hogy a család kihaljon"

Ha nem lesz többet ugyanolyan vezetéknevű, akkor azok az emberek meg is hallnak? o.O

2017. febr. 7. 19:01
 38/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat egyénként!
2017. febr. 7. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!