Vannk itt olyan emberek, akik foatalon, tizen-huszonévesen vesztették el mindkét szülőjüket? Milyen az életetek? Mikor sikerült rendesen talpra állni?
Anyát 13 évesen, apát 18 évesen, mikor összeköltözött a mostohámmal, és onnantol.kb szrik rám.
Elöbbi nem viselt meg, mert anya már nagyon beteg volt, jobb is, hogy nem szenvedett évekig még, de utobbit tiz éve nem birom feldolgozni. Ez aljasság, hopp uj pnci és a saját gyerekem éhen is halhat.
Azota elköltöztem 1000kn-re, a párkapcsolatomban nagyon boldog vagyok, de ha apára gondolok, elszorul a szivem.
28n
Hát az egyik ismerősöm olyan 7-8 évesen vesztette el az anyját... Utána elkezdett fogyókúrázni(!) mondván, hogy ő 24 kilóval kövér. (19 kiló akart lenni asszem) Aztán 9 éves korára elkezte sminkelni magát!!!
Ez tuti, hogy trauma miatt van/volt vagy egy ekkora pics@?? De az apuka még megvan.
2-es
En is szakasztott igy jartam. Mondjuk az en apam sulyosabb dolgokat csinalt, peldaul hagyta hogy a felesege kirakjon az utcara. En 16 ezer kilometerre mentem, nem tudnek igy otthon elni es ezek utan meg veluk jopofizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!