Szülők! Mit gondolnátok a 16 éves lányotokról, ha kiderülne, hogy egy 32 éves férfi a szeretője?
"?Hosszútávon jövője nincs, csak abba kell belegondolni," - khmmm... én vagyok 53 (matuzsálem:)) a párom 37, és pont 16 év van köztünk... és 20 éve vagyunk együtt.
Szóval én a helyedben pöttyet átgondolnám ezt az általánosítást.
Illetve hát megfogalmaznám inkább úgy, hogy azok a projekt-kapcsolatok, ahol a legfőbb cél a minél tökéletesebb utódnevelés, azok valszeg tényleg nem működnének így... de azok a szerelmi kapcsolatok, ahol az egymáshoz tartozás a lényeg, azok vidáman működnek.
Kerdezo szerintem keress egy hobbyt inkabb
Es koncentral a jovodre pasizas helyett.
#72, szerencsére(!) elkéstél ezzel a tanáccsal... mikor pasizzon valaki, ha nem 16 évesen? Bírom az olyan szülőket, akik "csak jót akarva" gátlástalanul vennék el egy gyerek JELENÉT, mert "majd a jövőd"... és jövő alatt természetesen azt az életet kell érteni, ami a SZÜLŐNEK tetszene...
(#24)
#74, nem titok, közös nincs, bár egyikünk se zárja ki, hogy még akár lehet. Viszont nem is ezért vagyunk együtt.
Az egyik velem egykorú haveré 2 éves, a másiké 3-4 körül van... nincs ebben semmi különös...
Nézd, #76, ha te mindenki mástól akarod függővé tenni a saját életed, hát egészségedre. Én a saját döntéseimet magam szoktam meghozni, és rohadtul nem érdekelt sose, hogy mit szól hozzá a szomszédasszony...
(meg ezt a típusú vartyogást már volt szerencsém végighallgatni a saját idióta anyámtól olyan 30 éve, amikor az előző kapcsolatomban erőszakoskodott folyamatosan azzal, hogy milyen rossz lesz a gyereknek, hogy nem vagyunk házasok... érdekes módon az idő engem igazolt, nem az ő beteg előítéleteit, ugye)
Emberek,itt nem párkapcsolatról van szó,hanem szeretőről.
Magyarázza már el valami jó érzésű ember,hogy egy 16 éves kislánynak mi szüksége van szeretőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!