Szülők! Mit gondolnátok a 16 éves lányotokról, ha kiderülne, hogy egy 32 éves férfi a szeretője?
16 évesen az ember még akkor is gyerek.
Azért a statisztikában szereplő 16 évesek szüleit is megkérdezném,hogy 9-10.-es kislányukad dugják. Szerintem nem érné a plafont a fejük az örömugrándozástól.
#64: Nincs lap osztva nekik? Nem a szomszédjukról van szó,hanem a gyerekükről. Csak van némi közük hozzá.
Ők is voltak 16 évesek, és? Ez nem azt jeletni,hogy szexeltek, azt sem,hogy volt kapcsolatuk.
Nézz már végig a tini kategórián. Ott a 16 évesek azért "sírnak" ,mert nem ír vissza nekik az illető, akik tetszik nekik vagy mert valaki nem veszi észre őket... Itt pedig ugyanaz a korosztály példánya egy 30-as férfival szexel. Ez a viselkedés egy fertő.
#65, persze, az ő gyerekükről van szó, csak éppen a szexuális élet (12 éves kor felett 18 alattival, 14 éves kor felett bárkivel) az ő döntésük, és nem a tisztelt szüleiké.
Ha engem kérdezel, akkor szerintem a fertő az, ami az USA un. "biblia-övi" részén megy, na attól a belem fordul ki.
A Kérdezőnek a kérdésben szereplő viszonya teljesen jogszerű - a szülőjének persze lehet róla véleménye, el is mondhatja, és akkor itt van a pont a történetben.
Szeretnék már gyereket, amint az anyagiak engedik. Nem akarok várni.
Egyébként teljesen értem utolsó, én is aggódom kicsit ezek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!