Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Mit gondolnátok a 16...

Szülők! Mit gondolnátok a 16 éves lányotokról, ha kiderülne, hogy egy 32 éves férfi a szeretője?

Figyelt kérdés
2017. júl. 30. 23:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
30%

Sokan írták, hogy 16 év korkülönbség az nem a világ vége. Persze ha a pár fiatalabbik tagja felnőtt és nem gyerek még. Viszont a kérdező az apakomplexussal még gyerek volt mikor először betette neki a komoly párkapcsolat másik fele. Gyerekekhez vonzódni pedig nem normálisa, hiába hiszi azt magáról a 16 éves kisasszony, hogy ő már felnőtt.

Mi lesz a következő kérdező? Keresel te is egy saját télapót mint Timike?

2017. júl. 31. 12:51
 42/81 anonim ***** válasza:
67%

#40 "A történetben anyukádat sajnálom az egészben. Most önmagát hibáztatja hol nevelhetett félre téged? És ez kegyetlen rossz érzés egy anyának!" - micsoda, az, hogy nem tudja a saját elveit és értékrendjét a gyerekére erőszakolni? Tudod mit, amelyik "anyának" az okoz szenvedést, hogy a gyereke másként gondolkodik, mint ő, az szenvedjen csak nyugodtan, a saját hülyeségétől nem lehet megmenteni mindenkit - na, meg ez a minimum amit megérdemel egy beteg lelkű diktátor.

"Akik meg itt helyeslik ezt az egészet nem kicsit vagytok agyilag beteg gondolkodású emberek, szánalmasak vagytok!" - szólj hozzá, nem mindenki kér a tiédhez hasonló gondolkodásból - szokd meg.

2017. júl. 31. 12:59
 43/81 anonim ***** válasza:
46%

42-es!

Van egy véleményem. Leírtam. Te is a tiedet. Én nem kötök beléd, mert elfogadom te mit gondolsz. Próbáld meg ezt te is gyakorolni. Köszi 😉

2017. júl. 31. 13:09
 44/81 anonim ***** válasza:
70%
43-as, ha a véleményedet nyakonöntöd egy adag személyeskedéssel, ne csodálkozz, ha helyretesznek.
2017. júl. 31. 16:18
 45/81 anonim ***** válasza:
66%

9-10-es vagyok.

Ez a tipikus esete annak, ha van rajtad sapka, az a baj, ha nincs, akkor meg az.

Azért, mert meg mertem kérdezni, te ki vagy a történetben, mert sejtésem szerint nem az anya, a kérdező ma reggel beírja, igen, én a lány vagyok.

Nabakker, akkor most miért kellett 30 akárhány százalékra lepontozni a kérdésem-válaszom?

Leányzó! Csűrd-csavard még a történeted, hátha még megosztóbb lesz a válaszolók köre. Napló..., aha! Aludj egyet, holnap ha jól ébredsz, eszedbe jut még valami néphergelő sztori. Végignéztem, szinte mindenki le van pontozva a sárga földig.

Provokáld még a válaszolókat, hajrá! Gratulálok!

2017. júl. 31. 21:50
 46/81 anonim ***** válasza:
100%

46-os: sejthető volt, hogy ő a lány, én is leírtam. De gondolj bele: ha a kérdező egyértelművé teszi a kérdésben, hogy ő a lány, vagy rögtön r.bancozást kap (ahogy kapott is párat), vagy a férfit kezdik el szidni. Viszont ha egy szülő teszi fel a kérdést egyértelműsítve, hogy ő a szülő, akkor vagy azt kapja, hogy ne szóljon bele a majdnem felnőtt lánya életébe, vagy őt kezdik el szidni, amiért rosszul nevelte a lányát. Vagyis tökmindegy, hogy a lány vagy a szülő teszi fel a kérdést, a leoltást ő kapja. A kérdező tárgyilagosabb válaszokat akart, ezért írta ki a kérdést úgy, ahogy. Legalábbis szerintem. Ezzel nem védeni akarom, csak ez a meglátásom.

Ugyanakkor azzal egyetértek, hogy sok kérdésnél zavaró, ha nem lehet tudni, ki a kérdező a történetben. Tanácsot adni pl. sokkal nehezebb (már ha a kérdező azt vár).

Ami a lepontozást illeti, szerintem inkább egymást pontozzák le az egyet nem értők, bár nyilván a kérdező is nagy eséllyel lepontozza a neki nem tetsző válaszokat.

2017. júl. 31. 22:32
 47/81 anonim ***** válasza:
39%
47-es! Oké, egyetértek azzal kapcsolatban, hogy nem a kérdező pontozza le a válaszokat, hanem tudatosan úgy teszi fel a kérdést, hogy eleve megosztó legyen. De ennek mi értelme? Ha engem komolyan foglalkoztat az emberek véleménye, akkor nem köntörfalazok, hanem bevállalom ki vagyok, mi a problémám, állok elébe. Ezt félrevezetésnek hívják az én szemszögemből. Egyenes embernek tartom magam, el is várom másoktól is, még egy anonim oldalon is. Amúgy köszi a válaszod.
2017. júl. 31. 22:47
 48/81 anonim ***** válasza:
100%
Ez rendben is lenne, ha az ide írók többsége nem eleve azért jönne ide, hogy másokat leoltson vagy kioktasson. Nem mindenki rendelkezik annyi önbizalommal (pláne a tinik közül sokan nem), hogy a bunkó válaszokat figyelmen kívül hagyja és csak azokra koncentráljon, amelyek tényleg segítenek vagy tárgyilagosabbak, pláne ha az utóbbiakból alig van. Szép dolog egyenes embernek lenni, de sok kérdésnél a válaszokat olvasva inkább az a kérdés merül fel, hogy miért van annyi ember, aki attól érzi jobban magát, ha belerúghat másokba.
2017. aug. 1. 08:12
 49/81 A kérdező kommentje:

#47. Válaszadó: Tökéletes a meglátásod, ezért írtam részletek nélkül a kérdést. Ha fenn leírtam volna, hogy a lány vagyok, szerintem fele ennyi értelmes válasz sem jön. Miután valaki megkérdezte, leírtam. Rögtön el is kezdett mindenki szitkozódni a történetben szereplő összes félről.

Véleményekre voltam kíváncsi, a kérdésben is ott szerepel a 'mit gondoltok'. A véleményeket felpontoztam, az egymással veszekedő válaszadókat pedig le.

Köszönöm.

2017. aug. 1. 10:15
 50/81 anonim ***** válasza:
41%

Érdekes kérdező, hogy még te vagy felháborodva, hogy más milyen szóval illet. Ha valamilyen témában véleményt akarsz hallani, akkor illik a teljes sztorit köntörfalazás nélkül elmesélni. Ugyanis enélkül nem kapsz te sem igazi véleményt.

Amúgy meg nem tudom mit vártál... Te hogyan reagálnál? Vagy szerinted anyukádnak hogyan kellene reagálnia?

Ha már megtörtént, akkor már mit tegyen az ember?

2017. aug. 1. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!