16 éves fiam elköltözött az apjához amikor elmondtam neki hogy terhes vagyok?
Két év egy tininek rohadtul kevés idő! Mg sem szokta jószerével, hogy anyáék szétmentek, és felborult az élete, aztán már össze kell haverkodnia egy vadidegennel, majd rövidesen anya bejelenti, hogy az új párjával gyerekük lesz, és ő vagy leszarva onnantól kezdve, vagy bébiszittelheti a tesót.
Hát, megértem, hogy inkább lelép.
Kérdező!
Felhívnám a figyelmed, hogy mivel a gyerek nálad került elhelyezésre, ha bármi történik vele, téged fognak felelősségre vonni!
Ami nagyon könnyen bekövetkezhet, mert hétfőtől-péntekig felügyelet nélkül van egy kiskorú, pont abban a korban, amikor a legnormálisabb családban is adódnak a kamasszal problémák.
Kérted a családi státusza megváltoztatását?
Mert elmesélem neked, hogy nem változtatnának rajta, ha kiderül, hogy az apa egész héten nincs otthon!
Én elhiszem, hogy most az életed a szerelemről szól - amit bizonyít, hogy így 40 környékén, vagy azon túl - gyereket szülsz, de azért a másik gyereket sem lehet hagyni menni a feje után, mert esetleg nektek a pároddal ez most így kényelmes.
adj neki időt.
Nyilván nehéz mindenkinek a helyzet (én egyikben sem voltam), de erőszakkal csak rosszabb lesz.
Én biztos vagyok benne, hogy más oka is volt, hogy így elment és nem reagál arra,hogy keresed.
Nehéz így választ adni, hogy nem ismerjük pontosan a helyzetet.
Egyébként a születendő babának lenne külön szobája?Nem menne a fiad rovására ? Akár ilyesi is állhat a háttérben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!