Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 16 éves fiam elköltözött az...

16 éves fiam elköltözött az apjához amikor elmondtam neki hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A volt férjemmel 2 éve váltunk el, azóta van élettársam akivel újabb gyereket vállaltunk. Amikor ezt a 16 éves fiam megtudta összepakolt és elköltözött az apjához (az apja a belvároson kívül egy kis faluban lakik). Nem beszéltünk lassan 3 hete, telefont nem hajlandó felvenni, személyesen sem hajlandó találkozni. Hogyan béküljek ki vele?

2017. júl. 25. 16:47
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
81%

Két év egy tininek rohadtul kevés idő! Mg sem szokta jószerével, hogy anyáék szétmentek, és felborult az élete, aztán már össze kell haverkodnia egy vadidegennel, majd rövidesen anya bejelenti, hogy az új párjával gyerekük lesz, és ő vagy leszarva onnantól kezdve, vagy bébiszittelheti a tesót.

Hát, megértem, hogy inkább lelép.

2017. júl. 25. 18:21
 22/40 anonim ***** válasza:
81%
Hát szerintem a tizenévesek többségének rohadtul nincs kedve éjjel-nappal gyerekbőgést hallgatni. Lehet, hogy ez is közrejátszódott a fiúnál.
2017. júl. 25. 18:28
 23/40 anonim ***** válasza:
75%
Én se akarnám egy gyerek rikácsolását hallgatni egész nap, pláne ha tanulnom is kell. Teljesen jól döntött.
2017. júl. 25. 18:39
 24/40 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező!

Felhívnám a figyelmed, hogy mivel a gyerek nálad került elhelyezésre, ha bármi történik vele, téged fognak felelősségre vonni!

Ami nagyon könnyen bekövetkezhet, mert hétfőtől-péntekig felügyelet nélkül van egy kiskorú, pont abban a korban, amikor a legnormálisabb családban is adódnak a kamasszal problémák.

Kérted a családi státusza megváltoztatását?

Mert elmesélem neked, hogy nem változtatnának rajta, ha kiderül, hogy az apa egész héten nincs otthon!

Én elhiszem, hogy most az életed a szerelemről szól - amit bizonyít, hogy így 40 környékén, vagy azon túl - gyereket szülsz, de azért a másik gyereket sem lehet hagyni menni a feje után, mert esetleg nektek a pároddal ez most így kényelmes.

2017. júl. 25. 18:56
 25/40 anonim ***** válasza:
40%
Igaza van az utolsó hozzászólóknak, a gimi utolsó két évében szerzett jegyek beleszámítanak a felvételi pontszámba. Még csak az kéne neki, hogy a következő másfél évben egész éjjel halgathassa a gyereksírást. Na meg a tinik nagyrésze pont ebben a két évben, amin a jövőjük múlik, a háta közepére se kívánná, hogy egy csecsemőt kelljen pesztrálnia. Még mindig jobb, hogy elköltözött mintha otthon lenne folyton konfliktus.
2017. júl. 25. 19:01
 26/40 anonim ***** válasza:
76%

adj neki időt.

Nyilván nehéz mindenkinek a helyzet (én egyikben sem voltam), de erőszakkal csak rosszabb lesz.

2017. júl. 25. 19:02
 27/40 anonim ***** válasza:
26%
Na nehogymár azért ne legyen a kérdezőnek párja meg gyereke mert a 16 évesnek nem tetszik :D
2017. júl. 25. 19:03
 28/40 anonim ***** válasza:
0%
24, kár, hogy anyád nem így gondolta...
2017. júl. 25. 19:05
 29/40 anonim ***** válasza:
9%
60%-os nyomd már el magad. Remélem nem lesznek gyerekeid, isten mentse őket tőled.
2017. júl. 25. 19:06
 30/40 anonim ***** válasza:
90%

Én biztos vagyok benne, hogy más oka is volt, hogy így elment és nem reagál arra,hogy keresed.

Nehéz így választ adni, hogy nem ismerjük pontosan a helyzetet.

Egyébként a születendő babának lenne külön szobája?Nem menne a fiad rovására ? Akár ilyesi is állhat a háttérben

2017. júl. 25. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!