16 éves fiam elköltözött az apjához amikor elmondtam
neki hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
A volt férjemmel 2 éve váltunk el, azóta van élettársam akivel újabb gyereket vállaltunk. Amikor ezt a 16 éves fiam megtudta összepakolt és elköltözött az apjához (az apja a belvároson kívül egy kis faluban lakik). Nem beszéltünk lassan 3 hete, telefont nem hajlandó felvenni, személyesen sem hajlandó találkozni. Hogyan béküljek ki vele?
16 évesen nehogy már 2 év kelljen, hogy túllépjen egy válási történeten?? 16 éves! Ennyi idősen állítólag értelmesebbek a koruknál. Ez csak egy hiszti
2017. júl. 25. 17:04
12/40 Dzseri válasza:
2#!
"Nehéz lehet neki feldolgozni, hogy az anyja egy..." kismama?
2 gyerekes anyuka?
vagy mire is gondoltál a csöppnyi agyaddal?
2017. júl. 25. 17:05
13/40 anonim válasza:
A pároddal hogy jön ki a fiad ?
2017. júl. 25. 17:08
14/40 anonim válasza:
Az apjának nincs még új kapcsolata? Én 15 éves voltam, mikor elváltak a szüleim és baromira nem örültem volna, ha anyám 2 év múlva bejelenti, hogy terhes. Totálisan megértem a reakcióját. Ha lenyugszik lehet még normális kapcsolatotok, ha az új gyerek születése után is normálisan állsz hozzá.
2017. júl. 25. 17:08
15/40 A kérdező kommentje:
Milyen jó hogy azért mert a válás után nem akarok egyedül és boldogtalanul élni máris egy k* vagyok.
Csak az a gond, hogy a volt férjem úgy dolgozik hogy hétfőn elmegy és csak csütörtök/péntek este jár haza munkából.
Jól kijöttek amíg nem mondtam el neki a hírt.
2017. júl. 25. 17:11
16/40 anonim válasza:
Lehet az anyuka egy szegény elhagyott feleség, aki végre megtalálta a hercegét, és kismama lett, és lehet egy ribantc is, aki elhagyta a férjét, és most véletlenül felcsinálódott. Kár ezen vitatkozni, mert a kérdező nem ad részleteket. Hogy miért döntött így a srác, azt csak ő tudja megmondani, ha akarja. Nincs túl sok értelme találgatni.
2017. júl. 25. 17:13
17/40 anonim válasza:
Hagyd békén,majd feldolgozza es kibekultok. Ird meg neki hogy szereted barmi is tortenjen es hozzad akarmikor visszamehet.
Gondolom feltekeny is,es tenyleg egy kisbabaval nem konnyunegyutt elni. De majd ha megszuletik megismeri es megszereti. Nyugi
2017. júl. 25. 17:18
18/40 anonim válasza:
nehogy már még a kérdező pitizzen a nagyságosúrnak...majd jön ha akar valamit...
2017. júl. 25. 17:29
19/40 anonim válasza:
Egyedül, sehogy sem tudsz kibékülni vele. Ahhoz mindketten kellenétek.
További információ nélkül, nem tudom, miért lett megemlítve, hogy az apa kis faluban lakik. Mivel mások is élnek ott, bizonyára lehet ott is élni. A helymeghatározást végképp nem értem. Minden falu a belvároson kívül van. Sőt, még a külvároson is kívül esnek.
2017. júl. 25. 17:37
20/40 anonim válasza:
Én nem hívogatnám. Még mit nem. Legalább az apjának lenne annyi esze,hogy észhez téríti. Amúgy, ha 16, a rendőrséggel haza tudod hozatni,de én nem hozatnám. Maradjon, és duzzogjon, mint egy kis pipisis hülyegyerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!