Ha beakarom vörösre festeni a hajam és anyámék nem emgedik mit tegyek?
Ha nem engedik, nem tudsz mit csinálni.
Max újra kéred jövő ilyenkor.
Beszélj vele, hogy vehess két ilyet. Hosszú hajra egy kevés.
Nyáron ki tudod próbálni a vöröset, suli kezdésre kijön, nyom nélkül. Nem roncsolja a hajad. Arra figyelj, hogy a párnahuzat meg a póló nyaka is vörös lehet tőle.
Strandolni akkor menj, ha már mostad párszor, mert piros víz fog folyni a fejedről. :)
Új hajszínt kipróbálni viszont tökéletes.
A vöröst kétszer is meg kell gondolni, mert se leszívatni se átfesteni nem lehet elsőre, főleg nem otthon. Csak akkor vegyél hajfestéket, ha biztos vagy benne, hogy évekig vörös akarsz lenni!
Először is.... a vörös hajszínező (ami állítólag 24 mosásig tart, majd kijön a hajból) ugyanúgy roncsol(hat)ja a hajat, mint a festék. És elárulom nem jön ki a hajból, hanem lenő. Évekig használtam, bár ne tettem volna (nem a szín, az tetszik), hanem a roncsolás. Pedig nem festék volt. A hajam most kezd helyrejönni a folyamatos olajos hajpakolással, illetve hogy a hülye színezőt lecseréltem a valódi NATUR hennára, ami ugyanúgy vörösre színez, viszont növényi, mivel natúr semmilyen vegyi anyag nincs benne (minden más henna hajfestékben van).
Teljesen megértem anyukádat. Ha peched van a gyönyörű hajadat roncsolni fogja a festék, színező előbb utóbb. Valóban várd meg, míg nagykorú leszel, legyen fizetésed, utána úgy teszed (esetleg) a hajad tönkre, ahogy szeretnéd.
menj el azt fesd be
ha megvan akkor nem tud mit csinálni mint elfogadni
amugy minek akarod festeni? azt még jobban megértem hogy akinek őszül az be akarja festeni
de neked van egy természetes hajszined
olyan nehéz azt elfogadni?
(amùgy én fiùként mondom nekem a festett hajú lányok nem jönnek be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!