Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha beakarom vörösre festeni a...

Ha beakarom vörösre festeni a hajam és anyámék nem emgedik mit tegyek?

Figyelt kérdés

2017. júl. 24. 08:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Várd meg még megengedik, vagy beszélj velük, hogy kipróbálhass egy vörös hajszínezőt!
2017. júl. 24. 08:13
 2/11 anonim ***** válasza:
76%

Ha nem engedik, nem tudsz mit csinálni.

Max újra kéred jövő ilyenkor.

2017. júl. 24. 08:23
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Próbálkozz hajszínezővel, az kevésbé roncsolja a hajat, és mire kezdődik a suli, kikopik. Ezen érvek mellett talán rábólintanak. :)
2017. júl. 24. 08:24
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

[link]

Beszélj vele, hogy vehess két ilyet. Hosszú hajra egy kevés.

Nyáron ki tudod próbálni a vöröset, suli kezdésre kijön, nyom nélkül. Nem roncsolja a hajad. Arra figyelj, hogy a párnahuzat meg a póló nyaka is vörös lehet tőle.

Strandolni akkor menj, ha már mostad párszor, mert piros víz fog folyni a fejedről. :)

Új hajszínt kipróbálni viszont tökéletes.

A vöröst kétszer is meg kell gondolni, mert se leszívatni se átfesteni nem lehet elsőre, főleg nem otthon. Csak akkor vegyél hajfestéket, ha biztos vagy benne, hogy évekig vörös akarsz lenni!

2017. júl. 24. 08:35
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Vegyél lemoshatót, abba nekem is belementek, pedig mi barátnőmmel bugyirózsaszínre festettük :D
2017. júl. 24. 08:43
 6/11 anonim ***** válasza:
33%
Várd meg hogy 18 legyél, kezdj el dolgozni, majd a saját pénzedből csináld meg. Szüleiddel csak a tényt kell közölnöd. Pont ugyanezt tettem, nem volt édesanyámnak más választása, mint elfogadta :)
2017. júl. 24. 08:54
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Kérdezd meg vörös melirt engedik e.. Egyébként nekem semm engedték sokaig. Egyszer befestette a (mostmár férj) vörösre. Azt mondták h nagYon jol áll,meglepő..tetszett nekik..
2017. júl. 24. 09:14
 8/11 anonim ***** válasza:
22%

Először is.... a vörös hajszínező (ami állítólag 24 mosásig tart, majd kijön a hajból) ugyanúgy roncsol(hat)ja a hajat, mint a festék. És elárulom nem jön ki a hajból, hanem lenő. Évekig használtam, bár ne tettem volna (nem a szín, az tetszik), hanem a roncsolás. Pedig nem festék volt. A hajam most kezd helyrejönni a folyamatos olajos hajpakolással, illetve hogy a hülye színezőt lecseréltem a valódi NATUR hennára, ami ugyanúgy vörösre színez, viszont növényi, mivel natúr semmilyen vegyi anyag nincs benne (minden más henna hajfestékben van).

Teljesen megértem anyukádat. Ha peched van a gyönyörű hajadat roncsolni fogja a festék, színező előbb utóbb. Valóban várd meg, míg nagykorú leszel, legyen fizetésed, utána úgy teszed (esetleg) a hajad tönkre, ahogy szeretnéd.

2017. júl. 24. 09:35
 9/11 anonim ***** válasza:
75%
Szia! Nekem 8. Os ballagas utan engedte meg, aztan csuszott a festes az anyagiak moatt, ezert eloszor hennat probaltam ki ami kicsit befogta tobb ideig de nem az egeszet mintha csak tincs lenne. Probald ki szerintem. Meg hajszinezok is jok talan ugy megenyhul. Egyebkent az elso hajfestest fodrasznal ajanlom nem tudom milyen szinu a hajad, de nekem alig fogta be mert probaltam rendes festekkel is, de hiaba. Kicsit dragabb de o a legalaposabb tanacsot is tud adni melyik szin allna inkabb jol neked. Ha meg a sajat prnzedbol van tul sok beleszolasa nem lesz anyukadnak.
2017. júl. 24. 09:57
 10/11 anonim ***** válasza:
52%

menj el azt fesd be

ha megvan akkor nem tud mit csinálni mint elfogadni

amugy minek akarod festeni? azt még jobban megértem hogy akinek őszül az be akarja festeni

de neked van egy természetes hajszined

olyan nehéz azt elfogadni?

(amùgy én fiùként mondom nekem a festett hajú lányok nem jönnek be)

2017. júl. 24. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!