Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most ezért miért szidtak le...

Most ezért miért szidtak le anyámék Ennyire?

Figyelt kérdés

Tehát karácsonyra kaptam egy cipőt 30000-ért. Már egy ilyen cipő volt az álmom 5-6 éve. A tesok pedig egy olcsó penny boardot kapott (kb 10.000ft, vagy kevesebb).

Nos tehát én azt mondtam, hogy nekem nem kell ez az ajándék, mert ez igy nem korrekt. Erre kiakadtak, hogy milyen egy b*z i f* s z vagyok (szó szerint ezt mondta muter), hogy nem kell egy ilyen ajándék. Mondtam, hogy ram nem kell Ennyit költeni, meg a dechatlonba van 5k-ért. De nem fogták föl. Most ott vagyok, hogy se bakancs, se karácsonyi ajándék, se elmenetel itthonról.

Azért mert nem fogadtam el az ajándékokat.

2016. dec. 28. 16:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Valahol jogos. Kifizették, elhozták. Ez volt az álmod évek óta. Legalább hallgattál volna, el tudod képzelni, milyen rosszul esik ez szüleidnek?
2016. dec. 28. 16:11
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Elmagyaráztad nekik, hogy azért nem kéred, mert rossz érzés, hogy ilyen sokat költöttek rád és igazságtalanságnak érzed, hogy a tesódra kevesebbet költöttek? Ha nem, akkor csak hálátlannak tűnsz.
2016. dec. 28. 16:12
 3/21 anonim ***** válasza:
90%

Talán egy közmondás segíthet neked. Ha adnak fogadd el,

ha ütnek szaladj el!

2016. dec. 28. 16:18
 4/21 A kérdező kommentje:
Elmondtam, hogy nagyon rosszul esik, hogy tesóm hozzam kepest szinte semmit se kap. Es nem vagyok álszent mielött bárki ezzel jönne. Ezt teljesen igy gondolom...
2016. dec. 28. 16:27
 5/21 A kérdező kommentje:

Miért esne nékik rosszul?

Most kb. Adtam nékik 30.000 Ft-ot...

A közmondáshoz annyit: Igaz, de azert nem ilyen egyszerű...

2016. dec. 28. 16:30
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért esik rosszul nekik,mert örömet akartak neked okozni..

Értem azt a részét is amit te mondasz-de meg lehetett volna ugy is oldani,ha anyukád azt mondja majd szülinapkor kompenzálja a tesod ajándék értékét. Mi is 3an vagyunk testvérek és előfordult hogy én kaptam értekesebbet (amire nagyon vágytam) és volt hogy a tesom.ezt komunikácioval meg lehetne oldani nálatok is

2016. dec. 28. 16:51
 7/21 A kérdező kommentje:
Igen, de én minden egyes alkalommal lényegesen ertekesebbet kapok. Mindig!
2016. dec. 28. 16:55
 8/21 A kérdező kommentje:
Hogy kéne bocsánatot kérni???
2016. dec. 28. 17:02
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Odamész a szüleidhez és bocsánatot kérsz, és elmagyarázod, hogy miért és miért pont így mondtad.
2016. dec. 28. 17:35
 10/21 anonim ***** válasza:

Milyen tuskó dolog egy ajándékot nem elfogadni?

Talán azért kap a testvéred kisebb értékű ajándékot, mert szerényebb árfekvésű vágyai vannak, mint neked.

A szüleid a kívánságaitokat igyekeznek teljesíteni, ha a tesód penny board-ot szeretett volna, akkor azt kapott.

Mellesleg abban is egy középkategóriás darab 20-25ezerFt.

Szép-szép a testvéri szeretet, de nemcsak a szüleidet bántottad meg, hanem még a testvéredet is azzal, hogy lefikáztad az ő ajándékát.

2016. dec. 28. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!