Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most ezért miért szidtak le...

Most ezért miért szidtak le anyámék Ennyire?

Figyelt kérdés

Tehát karácsonyra kaptam egy cipőt 30000-ért. Már egy ilyen cipő volt az álmom 5-6 éve. A tesok pedig egy olcsó penny boardot kapott (kb 10.000ft, vagy kevesebb).

Nos tehát én azt mondtam, hogy nekem nem kell ez az ajándék, mert ez igy nem korrekt. Erre kiakadtak, hogy milyen egy b*z i f* s z vagyok (szó szerint ezt mondta muter), hogy nem kell egy ilyen ajándék. Mondtam, hogy ram nem kell Ennyit költeni, meg a dechatlonba van 5k-ért. De nem fogták föl. Most ott vagyok, hogy se bakancs, se karácsonyi ajándék, se elmenetel itthonról.

Azért mert nem fogadtam el az ajándékokat.

2016. dec. 28. 16:06
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Teljesen igazad van! Már régóta ilyen vagyok sajnos... Remélem sikerül otthon megbékélni, aztán hátha megkaphatom a cipőt. Bár erre annyi esély sincs, hogy ötösöm legyen a lottón....
2016. dec. 29. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!