Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most ezért miért szidtak le...

Most ezért miért szidtak le anyámék Ennyire?

Figyelt kérdés

Tehát karácsonyra kaptam egy cipőt 30000-ért. Már egy ilyen cipő volt az álmom 5-6 éve. A tesok pedig egy olcsó penny boardot kapott (kb 10.000ft, vagy kevesebb).

Nos tehát én azt mondtam, hogy nekem nem kell ez az ajándék, mert ez igy nem korrekt. Erre kiakadtak, hogy milyen egy b*z i f* s z vagyok (szó szerint ezt mondta muter), hogy nem kell egy ilyen ajándék. Mondtam, hogy ram nem kell Ennyit költeni, meg a dechatlonba van 5k-ért. De nem fogták föl. Most ott vagyok, hogy se bakancs, se karácsonyi ajándék, se elmenetel itthonról.

Azért mert nem fogadtam el az ajándékokat.

2016. dec. 28. 16:06
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Igazából azért nem örültem, mert tudtam, hogy nem szívből vették! Megkérdezték, hogy mit szeretnék szülinapomra (most volt októberben) én mondtam, hogy egy ilyen bakancsot, úgy, hogy fizetem a felét. Erre akkor is lett egy cirkusz, mit gondolok, egy cipő 10000-et se er meg. Erre megvettek karácsonyra...
2016. dec. 28. 20:30
 12/21 A kérdező kommentje:
*nagyon boldog voltam, hogy végre nem 5ezres cipőbe kell járni, csak nem volt jó a méret, es amikor visszavittuk azt mondtam nem kell. De megbántam. Nagyon!!!! Úgyhogy Fiúk lányok, ne csinaljatok olyat, mint én! Bear Gryllstől idéznék: "Ha feléd gurul a labda, kapd fel!" Nagyon igaz... En felkaptam, de el is dobtam. Most nincs cipőm, es anyaekkal is osszevagyok veszve. :(
2016. dec. 28. 20:34
 13/21 anonim ***** válasza:
7%
Összevissza hazudozol, egyik szavad üti a másikat.
2016. dec. 28. 23:15
 14/21 A kérdező kommentje:
Osztán mesélj már... Az igazat írom... Egy kicsit nagy a katyvasz de az ugy van ahogy írom !!!
2016. dec. 29. 08:05
 15/21 anonim ***** válasza:

Egy kicsit tényleg futa amit irsz.először azt irod te mindig értékesebb dolgokat kapsz mint a tesod aztán meg hogy nem is szivből adták a cipőt..

Azert mert a mulkor kiakadtak a cipő árán és nem akarták megvenni azt valoszinő azértis volt mert melepetest akartak hogy mégis megkapod.

Ezert is lettek mérgesek rád..hiszen erre vágytál most meg kiosztod őket..

Hogy állsz a bocsánatkéréssel?

2016. dec. 29. 08:40
 16/21 A kérdező kommentje:

Bocsánatot kértem tőlük, tényleg szívből, aztán meg: "miert kérsz bocsánatot, gondolkozni kellett volna, stb. Stb."

Tehát kb annyit ért, mint halottra a puszi. :(

2016. dec. 29. 10:08
 17/21 anonim ***** válasza:
Gondolom még mérgesek...
2016. dec. 29. 11:23
 18/21 anonim ***** válasza:

azt nem értem, hogy először azt írod, nem kellett, mert a tesód ajándékához képest igazságtalannak érezte, hogy te ilyen értékeset kapsz. Aztán azt, hogy azért nem kellett, mert nem szívből adták. Aztán azt, hogy nagyon-nagyon örültél neki, csak nem volt jó a méret, és megbántad, hogy nem kérted (mert így nem lett cipő, nem azért, mert megbántottad a szüleidet).

teljesen jogos, hogy a szüleid szerint előbb gondolkodnod kéne, mielőtt reagálsz bármire is, mert ez követhetetlen gondolatmenet így, és idegesítő, hisztis viselkedés.

2016. dec. 29. 13:40
 19/21 A kérdező kommentje:
Hisztiiis??? Azért zavroos mert nem időrendben irtam: Kaptam a cipőt, kicsi volt, de örültem. Aztán elmentünk kicserélni, én meg mondtam hogy inkabb egy olcsobbat szeretnék, azert is mert tesómé olcsóbb, illetve korábban kifejtettek, h soha se lesz ilyen cipőm.
2016. dec. 29. 14:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Hát a tanulság, hogy érdemes átgondoltan, logikusan összeszedni a történéseket, és úgy elmeséli vagy leírni, mert a zavaros fogalmazásból csak félreértések születnek, és rosszabb színben tűnsz fel, mint ami igazságos lenne. Most már értem a történetet. De bántás nélkül: ha szóban is ilyen zavarosan adod elő az érzéseidet és gondolataidat, akkor nem csoda, ha a másik félnek fogalma sincs, hogy végülis mi az oka a viselkedésednek, és egy csomó félreértésből adódó konfliktus vár rád.
2016. dec. 29. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!