Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámék kiakadtam rám és most...

Anyámék kiakadtam rám és most nem mehetek hétvégén sehová, mivel érveljek, hogy mehessek?

Figyelt kérdés
Ordibáltam ofőmmel, meg szétvertem egy széket suliba, de röhögtünk azért. Erre ofőm meg felhívta anyám, aki apámnak mondta el és ebből egy jó nagy balhé lett itthon. Hétvégén sehová nem akarnak elengedni, mit csináljak?
2017. febr. 24. 18:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ordibj röhögve és verj szét egy széket... utána a zárt osztályog elengednek
2017. febr. 24. 18:54
 2/16 anonim ***** válasza:
98%
Jól tették, még jól fel is pofoztalak volna, hogy ekkora ökör vagy.
2017. febr. 24. 18:59
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
Ígérd meg nekik, hogy többet nem fogsz úgy viselkedni, mint egy hisztis óvodás, akinek nem vették meg az új Xbox-ot.
2017. febr. 24. 19:00
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
Szállj magadba és gondolkodj el milyen szégyen ez a szüleidnek. Nyilván nem erre neveltek. Mindenképp az ofődtől és a szüleidtől is illene bocsánatot kérni és hogy több ilyet nem fogsz csinálni.
2017. febr. 24. 19:01
 5/16 anonim ***** válasza:
94%

Én sem engednélek el. Sőt, leiratnám veled legalább 1000x, hogy : Nem török többet székeket az iskolában és nem ordibálok az osztályfőnökömmel.

Szerintem ezzel el lehetnél egész hétvégén...

2017. febr. 24. 19:06
 6/16 anonim ***** válasza:
97%
A széket nem kellett volna szétverni. Az osztályfőnököd se lesz okosabb attól hogy kiabálsz vele.
2017. febr. 24. 19:17
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Örülj neki,hogy nem akkor voltál diák,mikor szüleim,nagyszüleim. Abban az időben , ha akár egy szót is szóltál a padtársadhoz, kaptad volna a körmöst,meg a kulcscsomót, egyebeket a fejedhez. És még otthon is jól elvertek volna !!! 22 éves vagyok,nálunk már nem volt ekkora szigor,mi is szenvtelenkedtünk,meg mentek a csínyek, de ez már engem is felháborít! Te ordibálsz egy tanárral , szétversz egy széket és még te akarsz hétvégén bulikázni??? Komolyan mondom az eszem megáll.
2017. febr. 24. 19:18
 8/16 anonim ***** válasza:
96%
Te még pattogni akarsz? Ezek után? Veled komoly gondok vannak. Szegény anyád..
2017. febr. 24. 19:22
 9/16 anonim ***** válasza:
96%
Úgy ahogy a 7-es írja! Régen nem az volt,hogy a porba fingó kölyök kiabál a tanárral, olyan kokit kaptál volna, hogy egész óra alatt csillagokat látsz, aztán a szülők nem a tanárral cirkuszoltak,hogy mi az,hogy meg merte fegyelmezni a gyermekemet, hanem még otthon is repült a saller. Te rongálsz, kiabálsz az osztály főnököddel, aztán mennél bulizni, tudod mikor mennél, hétvégén házi munka, aztán takarodsz a szobádba a kütyüid nélkül. Azt ne felejts,hogy akivel te ordibáltál, ő már elért valamit az életben,hozzá képest te sehol se vagy még, ilyen hozzá állással nem is igen leszel.
2017. febr. 24. 19:34
 10/16 anonim ***** válasza:
83%

Ekkora bunkót...

És rád értem, nem a szüleidre, vagy a tanárodra.

Nem csodálnám azt se, ha a hónapban nem engednének el sehová.

Nem bírod a tanárt? Ok. Viszont az alap tisztelet jár neki, ami eléggé szembemegy azzal, hogy hangosan veszekedtél vele. Min is kezdtél vele kiabálni, amúgy?

A szék tönkretétételét pedig nehogy magyarázni kelljen...

Ha te és a barátaid viccesnek tartjátok, veletek sincs minden rendben.

Örülök, hogy normális osztálytársaim vannak, és nem ilyenek.

16/L

2017. febr. 24. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!