Anyámék kiakadtam rám és most nem mehetek hétvégén sehová, mivel érveljek, hogy mehessek?
Figyelt kérdés
Ordibáltam ofőmmel, meg szétvertem egy széket suliba, de röhögtünk azért. Erre ofőm meg felhívta anyám, aki apámnak mondta el és ebből egy jó nagy balhé lett itthon. Hétvégén sehová nem akarnak elengedni, mit csináljak?2017. febr. 24. 18:51
11/16 anonim válasza:
Jogosan akadtak ki ,én is kiakadtam volna és ugy leszidtalak volna nyilvánosan is meg otthon is hogy nem álsz meg lábadon kütyük elvéve 1 hétre buli nincs és hétvégén segitesz ,és tanulsz .
12/16 A kérdező kommentje:
Hát így utólag tényleg visszafoghattam volna magam :-/
2017. febr. 25. 10:04
13/16 anonim válasza:
Jo nagy idióta lehetsz. Legközelebb anyádat vered szét röhögve mert nem enged el valahova amiért gyoker vagy?
Atya isten
14/16 anonim válasza:
Miért ilyen gyökerek a válaszolók? Nem az volt a kérdés, hogy bunkó-e. Biztos meg volt rá az oka, hogy így viselkedjen.
15/16 anonim válasza:
Mi ok van arra hogy ordibaljon az osztalyfonokkel, utána szetverjen egy széket es rohogjön rajta? Aztan kiakad ha nem engedik el a szulei sehova?
Sajnos a kérdező azt hiszi akkora meno mint az allat. A tiszteletet nem adja meg a felnőtt embernek.Kene neki egy jo nagy pofon apukatol vagy majd az élettől aztan helyre áll a rend a kis fejében.
De ha szerinted (utolsó válaszoló) ez oké akkor nem szóltam/szóltunk.
16/16 anonim válasza:
Nem kellett volna szétvernie a széket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!