Csoda ha kiakadtam?

Figyelt kérdés
A héten betegen dolgozom, este kesőig. A hugom sulizik, és hajnalban felcsörömpölt minden reggel szóval kialvatlan is voltam. Beteg, fáradt, kialvatlan. Anyám meg kiakadt mert 9-kor keltem ma (azért alhattam eddig mert füldugót használtam). Jól esett az alvás kellett már. A bőgés határán voltam hogy ennyire nem tekint másokra. Az előbb kiraktam a száradni való ruhákat, beszedtem a szárazat. Amikor kell megfőzök, takaritok, megcsinálom amit kell. Maga is mondja hogy ügyes vagyok és szorgalmas meg apám is és mások is. De akkor miért veszekszik velem annyit és miért elégedetlen? Munkában a minap szédültem már, rosszul voltam mégis csináltam a dolgom.. Nem huzom ki magam a tennivalókból. És egy hülye alvást sajnál tőlem :(
2016. okt. 26. 12:13
 1/9 anonim ***** válasza:
14%

Ha csak ennyi problémám lenne az életben, hogy a tesóm felcsörömpöl, meg anyum morog amiért 9kor kelek fel,én lennék a legboldogabb.

Család,meló, gyerek mellett ez egy hangyaf...nyi kis valami (se)

Örülj, hogy tesód csörömpöl,anyud morog....az a jó míg kiakasztanak...vagy jobb lenne a temetőbe járkálni hozzájuk?

Ugye hogy nem...

2016. okt. 26. 12:45
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
A 9 az késő? nem értem miért kell ebből problémát csinálni.
2016. okt. 26. 12:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Első te észnél vagy milyen hasonlatokat irsz? Értem mire akarsz kilyukadni de te is gondolkozz már. Ez amit irtam a jeghegy csúcsa hanolvastad a többit is. Attól hogy szeretem őket még nem kell örülnöm a csesztetésnek. Második: igen itt a 9 késő.. Mindig 7 körül kelek mert szeretem jól kihasználni a napot de most megengedtem magamnak egy kicsit több töltődést. Ennyi.
2016. okt. 26. 13:18
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves vagy?
2016. okt. 26. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Kedves elso, akkor aki nem etiop ehezo fellabu, az mar ne is problemazzon semmin, igaz?
2016. okt. 26. 13:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Az emberek ilyenek. Ha nekik szar az életük legyen a másiknak is az. De ha te csörömpöltél volna fel neki állt volna feljebb meg ha te keltenéd anyudat 6-kor neki sem tetszene. Ennyi nekik szabad neked nem.
2016. okt. 26. 13:44
 7/9 anonim ***** válasza:

" De akkor miért veszekszik velem annyit és miért elégedetlen? "

Nincs összefüggés.

Mert gyarló ember ő is.

Nem csoda, csak oktalan.

2016. okt. 26. 14:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem a te hibád, hogy veszekszik és elégedetlen. Aki másokat bánt, az magával kapcsolatban nincs jól, ezért feszült, és másokon vezeti le. Magadnak akarj megfelelni, ne anyukádnak, vagy a családodnak. Ha neked belefért, hogy 9-ig aludj, akkor engedd el a füled mellett és ne emészd magad, mert felesleges. 28N
2016. okt. 26. 17:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Elso: javaslom menj pszichologushoz.
2016. okt. 26. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!