Anyamek tojnak arra h hallom h csinaljak, mit tegyek?
A szobam eleg erdekesen van felepitve, egy ajto valasztja el a szobam a szuleim szobajatol. anyam folyamatosan azzal jon h felborul a bioritmusom es ezert ne maradjak fenn sokaig.. kozben az van a hatterben h ok a nyikorgo agyon epp csinaljak.. ez mar kb egy eve igy megy.. tobbszor is megemlitettem anyumnak h zavar h hallom oket, apumnak is mondtam az agyat, joforman leszarnak, mar nem egyszer sirtam is ez miatt(sunyiban tobbszor, elottuk kb 5x). Ertem en h nem kene fenn maradnom eddig de nem birok elobb elaludni.
Apam mellekesen perverz viccekkel jon folyamatosan, azota kicsit visszavette magat miota betelt nalam a pohar es ez miatt elegge nekialltam hisztizni, akkor is sztem nem az fogta vissza h zavar engem, hanem azert mert anyum mondta neki h alljon le, mert ugye akkor tudta meg az egeszet. Tegnap anyummal este lenn voltunk a kertben, es ki kellett pakolni a kocsibol par cuccot, anyum par dolgot belenyomott a kezembe azzal h vigyem fel a szobajukba, felfutottam, gyorsan bementem lerakni kozben a szemem sarkabol lattam h apum meztelen, elkezdtem neki háttal állva h: ugye nem? Ugye nem? Erre o: de de, de ezt igy nagyon furan mondta, azonnal kisüvítettem a szobából és egy kis időre lefagytam a tortentek utan, aztan elmondtam anyumnak aki kiakadt apumra
Szerintetek ilyen helyzetekben mégis mit lehetne tenni? És hogy lehetne ezt megoldani?
15, l (édesszüleim mindketten)
Nem tudom, én örülnék, hogy a szüleim szeretik egymást ilyen szinten. Bár a perverzkedést tényleg nem a gyerek előtt kéne...
Később majd megérted hogy egy kapcsolatban igen is jó dolog a kufirc :)
Örüljön? Minek? Hogy megnyomorítják a Kérdező leendő szexuális életét ezzel a viselkedéssel?
Nem mindenkire hat egyformán ez a fajta szabadelvűség. Én például komoly gátakkal küzdöttem, amiért hasonló körülmények között töltöttem a kamaszkoromat. Oké tudjuk, hogy Ők is csinálják, de más elméletben tudni erről,meg más, amikor előtted csinálják.
Az embernek az első szexuális élményről ne a szülők ugorjanak már be!
Mi "ugye nem?"?
Egyébként kérd, hogy szigeteljék az ajtót és vegyél füldugót. A többi hiszti és túlzás.
Meglehetősen empatikusan és vizuálisan viszonyulok a világhoz (mint most itt is az elmondottakhoz).
Azért nekem van egy apró észrevételem:
Mi volt az a valami, amit az autóból, azonnal a szülök hálószobájába kell vinned?
Végig játszottam, hogy nálunk ez hogy ment.
Kocsiból kipakoltunk a teraszra, az előszobába vagy a nappaliba.
Már bocsánat, de nekem soha, de soha nem kellett egy érkezést követően, közvetlenül a kocsiból a szülők szobájába és nem hogy pár, de még egyetlen holmit sem felvinnem.
Mondjuk nem is lehetett csak úgy az utcáról vagy az udvarról a szobákba bemenni.
Egyáltalán, a szülő szobájába max. olyankor jártam, amikor ők nem voltak bent és szellőztettem vagy takarítottam, vagy anyának segítettem a takarításban.
Persze tudom, hogy családja válogatja, hogy mi a szokás.
Azért ha meg nem sértelek, elárulnád, hogy mik voltak azok a cuccok, amiket neked közvetlen a kocsiból a szülők szobájába kellett vinned?
És tényleg nem kötekedni akarok, de roppantul furdal a kíváncsiság, hogy mik lehettek azok a cuccok.
Nincs jobb dolog a minőségi szexnél.
Vigyél haza te is egy fiút,akkor majd észbe kapnak.
Roppant határozottan és következetesen kell eljárnod.
Amennyiben értelemszerűen olyankor történnek a dolgok, amikor normális esetben fenn vannak az emberek, akkor nagyon röviden de roppant határozottan rájuk kell szólni és tovább menni.
Nem hisztizni, nem dühöngeni és nem megsértődni.
Az a fontos hogy egyértelműen jelezd és azonnal és mindkettőjüknek. Külön-külön nem szabad beszélni velük, mert azt úgy vehetik, hogy szenyózol, vagy ellenkezel.
És ne is hagyd, hogy külön megkeressenek, mond, hogy rájuk tartozik és hallani sem akarsz róla.
Apád vicceivel is így kell tenned. gyorsan határozottan felcsattanni, hogy undorítónak tartod a vicceit és kirohanni. Nem megsértődni, hanem határozottan éreztetni a nemtetszésedet.
Ha ruha nélkül bukkannak fel, azt is gyorsan határozottan elutasítóan fogadni. elfordulni és jelezni, hogy a jelenlétedben mindig legyen rajtuk valami. És nyugodtan, jó hangosan, hogy az egész család hallja.
Tuti, hogy tanulni fognak belőle, lehet nem azonnal, de ha következetes vagy akkor hamar leszoktathatód őket arról, hogy előtted pucéran járkáljanak.
Fontos a nyíltság, határozottság és a következetesség és hogy soha ne rendezz hisztit. Az intézkedéseid, rövidek és tömörek legyenek és soha nem magyarázkodj, beszéljen a testtartásod, a tekinteted és a roppant elutasító magatartásod.
Nincs másik szoba?
Vagy nem lehet befalazni azt az ajtót és csinálni hangszigetelést a két szoba közé?
De azért te is túl érzékeny vagy. Most mi van abban, ha apukád meztelen a szobájában???? Ne már, hogy ez gond legyen.
Egyébként elhiszem, hogy kellemetlen hallgatni. Szerintem is próbálj ki valami füldugót. Vagy beszéld rá őket az átalakításra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!