Anyamek tojnak arra h hallom h csinaljak, mit tegyek?
A szobam eleg erdekesen van felepitve, egy ajto valasztja el a szobam a szuleim szobajatol. anyam folyamatosan azzal jon h felborul a bioritmusom es ezert ne maradjak fenn sokaig.. kozben az van a hatterben h ok a nyikorgo agyon epp csinaljak.. ez mar kb egy eve igy megy.. tobbszor is megemlitettem anyumnak h zavar h hallom oket, apumnak is mondtam az agyat, joforman leszarnak, mar nem egyszer sirtam is ez miatt(sunyiban tobbszor, elottuk kb 5x). Ertem en h nem kene fenn maradnom eddig de nem birok elobb elaludni.
Apam mellekesen perverz viccekkel jon folyamatosan, azota kicsit visszavette magat miota betelt nalam a pohar es ez miatt elegge nekialltam hisztizni, akkor is sztem nem az fogta vissza h zavar engem, hanem azert mert anyum mondta neki h alljon le, mert ugye akkor tudta meg az egeszet. Tegnap anyummal este lenn voltunk a kertben, es ki kellett pakolni a kocsibol par cuccot, anyum par dolgot belenyomott a kezembe azzal h vigyem fel a szobajukba, felfutottam, gyorsan bementem lerakni kozben a szemem sarkabol lattam h apum meztelen, elkezdtem neki háttal állva h: ugye nem? Ugye nem? Erre o: de de, de ezt igy nagyon furan mondta, azonnal kisüvítettem a szobából és egy kis időre lefagytam a tortentek utan, aztan elmondtam anyumnak aki kiakadt apumra
Szerintetek ilyen helyzetekben mégis mit lehetne tenni? És hogy lehetne ezt megoldani?
15, l (édesszüleim mindketten)
Sajnos néhány hozzászólásban visszaköszön az áldozat hibáztatása.
Sajnos ez egy ilyen világ.
Nem kell tűrni a megaláztató helyzeteket.
Ha záros határidőn belül nem történik változás (2-3 hét), de te közben rendszeresen szólsz és kifogásolod a viselkedésüket, akkor nyugodtan sétálj be a gyámhatósághoz, mond el amit itt is leírtál és majd ők elbeszélgetnek velük.
Ne félj, nem lesz semmi bajuk, csak hivatalból felszólítják őket, hogy viselkedjenek úgy, ahogy az kiskorú környezetében elvárható és elfogadható.
Menj el idoben aludni anyadnak igaza van
Nem vagy aldozat teljesen oke szuleid szexelnek.
Azért remélhetőleg a Kérdezőnek 15 évesen is több esze van annál, mint hogy a #14-es választ kövesse... arra ugyanis csak ő szúrhat rá.
Kérdező, gondolj arra, hogy normális esetben 1-2 év, és fordul a kocka, te fogod a műsort szolgáltatni az épp aktuális pasiddal, és az őseid fogják tőle enni a kefét:)
Attól kezdve áldozat, ha tűri a szexuális töltetű megaláztatásokat.
Normális szülő el sem jut odáig, hogy figyelmeztetni keljen. Itt már a figyelmeztetés is megvolt, mégis folytatódnak az ABÚZUS-ok. A kiskorút szexuális légkörnek kitenni pláne úgy, hogy az zavarja, roppant helytelen magatartás, pláne, ha az a szülők részéről éri a kiskorút.
Úgy hogy nyugodtan kérj csak segítséget, ha folytatódik az az állapot, amit leírtál.
Téged az ég adta világon semmi bántódás nem érhet és mint már írtam a szülők sem lesznek meghurcolva, pusztán figyelmeztetik őket az elvárható szülői magatartás szabályaira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!