Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyamek tojnak arra h hallom...

Anyamek tojnak arra h hallom h csinaljak, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A szobam eleg erdekesen van felepitve, egy ajto valasztja el a szobam a szuleim szobajatol. anyam folyamatosan azzal jon h felborul a bioritmusom es ezert ne maradjak fenn sokaig.. kozben az van a hatterben h ok a nyikorgo agyon epp csinaljak.. ez mar kb egy eve igy megy.. tobbszor is megemlitettem anyumnak h zavar h hallom oket, apumnak is mondtam az agyat, joforman leszarnak, mar nem egyszer sirtam is ez miatt(sunyiban tobbszor, elottuk kb 5x). Ertem en h nem kene fenn maradnom eddig de nem birok elobb elaludni.

Apam mellekesen perverz viccekkel jon folyamatosan, azota kicsit visszavette magat miota betelt nalam a pohar es ez miatt elegge nekialltam hisztizni, akkor is sztem nem az fogta vissza h zavar engem, hanem azert mert anyum mondta neki h alljon le, mert ugye akkor tudta meg az egeszet. Tegnap anyummal este lenn voltunk a kertben, es ki kellett pakolni a kocsibol par cuccot, anyum par dolgot belenyomott a kezembe azzal h vigyem fel a szobajukba, felfutottam, gyorsan bementem lerakni kozben a szemem sarkabol lattam h apum meztelen, elkezdtem neki háttal állva h: ugye nem? Ugye nem? Erre o: de de, de ezt igy nagyon furan mondta, azonnal kisüvítettem a szobából és egy kis időre lefagytam a tortentek utan, aztan elmondtam anyumnak aki kiakadt apumra

Szerintetek ilyen helyzetekben mégis mit lehetne tenni? És hogy lehetne ezt megoldani?

15, l (édesszüleim mindketten)

2017. júl. 4. 02:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
98%
Gondolom játszott magával az apuka...
2017. júl. 4. 09:23
 12/25 anonim ***** válasza:
70%
Hidd el, ha majd te csinálod, téged sem fog zavarni, vagy érdekelni, hogy nyikorog az ágy, vagy hogy hangos vagy és esetleg a szüleid meghallhatják. Persze tapintattal kell lenni másokra, az igaz, de természetes dolog, te is rá fogsz jönni, amint barátod lesz. Akkor csak az fog számítani, hogy magadban érezd.
2017. júl. 4. 09:28
 13/25 anonim ***** válasza:
73%
Hiszti nélkül próbáld megbeszelni veluk. Tényleg mi történt?
2017. júl. 4. 09:33
 14/25 anonim ***** válasza:
37%

Sajnos néhány hozzászólásban visszaköszön az áldozat hibáztatása.

Sajnos ez egy ilyen világ.

Nem kell tűrni a megaláztató helyzeteket.

Ha záros határidőn belül nem történik változás (2-3 hét), de te közben rendszeresen szólsz és kifogásolod a viselkedésüket, akkor nyugodtan sétálj be a gyámhatósághoz, mond el amit itt is leírtál és majd ők elbeszélgetnek velük.

Ne félj, nem lesz semmi bajuk, csak hivatalból felszólítják őket, hogy viselkedjenek úgy, ahogy az kiskorú környezetében elvárható és elfogadható.

2017. júl. 4. 09:35
 15/25 anonim ***** válasza:
72%
Igen, azt tudjuk, hogy játszott magával az apuci, de mégis mit kellett olyan sürgősen, kopogás nélkül a szülei hálójába bevinni?
2017. júl. 4. 09:39
 16/25 anonim ***** válasza:
61%

Menj el idoben aludni anyadnak igaza van

Nem vagy aldozat teljesen oke szuleid szexelnek.

2017. júl. 4. 09:42
 17/25 anonim ***** válasza:
43%
Az oké, hogy szexelnek a szülei, de ez egyáltalán nem oké. A saját és a szüleim szobáját egy papírvékony fal választotta el, még se hallottam őket soha, pedig nyilván ők is csinálták. Felnőttként tekintettel kéne lenni a gyerekre, és nem úgy b.aszni, mint az állatok. Tök jó lesz a kérdezőnek, amikor eljut az első szexig a barátjával, és abban a pillanatban majd beugrik neki anyuék nyikorgó ágya. Biztos jó élmény lesz.
2017. júl. 4. 10:02
 18/25 anonim ***** válasza:
88%

Azért remélhetőleg a Kérdezőnek 15 évesen is több esze van annál, mint hogy a #14-es választ kövesse... arra ugyanis csak ő szúrhat rá.

Kérdező, gondolj arra, hogy normális esetben 1-2 év, és fordul a kocka, te fogod a műsort szolgáltatni az épp aktuális pasiddal, és az őseid fogják tőle enni a kefét:)

2017. júl. 4. 10:18
 19/25 anonim ***** válasza:
65%
14-es Te nagyon vicces Vagy :). A Kérdező nem kiskorú hanem fiatalkorú. A gyámhatóságon kb. pszichológus ajánlanának neki, hogy 15 évesen miért kezeli sírásokkal az ilyen helyzetet és szerintem szüksége is lenne rá, de nagyon. Mondjuk ez jó ötlet lenne, lehet ott tudnak segíteni, hogy járhasson pszichiáterhez, pszichológushoz, mert nem normális, hogy sírással akarja megoldani, hogy a szülei ne szexeljenek, hogy egy viccet nem tud a helyén kezelni 15! évesen. Úgy kezeli a helyzetet, mintha 6 éves lenne. 15 éves elmúlt, nyilván már rég maszturbál ő is,( ha nem akkor gond van, mert az természetes ösztön, hogy felfedezi a testét, ha az is le van fojtva, az baj) lassan ideje lenne neki fiúkkal ismerkedni, ha más nem pettingelni, a másik nemet megismerni. Elhiszem, hogy zavaró a másikat szexelni hallani, de nem igaz, hogy nem lehet megbeszélni otthon, bár szerintem valami ott hibázott, hogy a szülők keveset beszéltek talán a szexről otthon a gyerekkel még mikor kisebb volt. A másik, hogy a szülei önfeledten szexelnek, akkor hiába akar valaki halkabb lenni, hát nehéz azt kontrollálni, mikor megszűnik az ember körül a világ. Az, hogy Apuka masztizott nappal és akkor mi van? 15 évesen ezzel is tisztába kellene lennie. Sőt tuti napközben is szexelnek jobb esetben, csak a kérdező nem hallja.
2017. júl. 4. 10:37
 20/25 anonim ***** válasza:
36%

Attól kezdve áldozat, ha tűri a szexuális töltetű megaláztatásokat.

Normális szülő el sem jut odáig, hogy figyelmeztetni keljen. Itt már a figyelmeztetés is megvolt, mégis folytatódnak az ABÚZUS-ok. A kiskorút szexuális légkörnek kitenni pláne úgy, hogy az zavarja, roppant helytelen magatartás, pláne, ha az a szülők részéről éri a kiskorút.

Úgy hogy nyugodtan kérj csak segítséget, ha folytatódik az az állapot, amit leírtál.

Téged az ég adta világon semmi bántódás nem érhet és mint már írtam a szülők sem lesznek meghurcolva, pusztán figyelmeztetik őket az elvárható szülői magatartás szabályaira.

2017. júl. 4. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!