Mit csináljak hogy engem is észre vegyenek anyámék hogy létezem?
Figyelt kérdés
anyámék konkrétan levegőnek néznek. idegileg ki készítenek már amit csinálnak. állandóan kiabálnak velem el mondanak mindennek. ez azóta van mióta bátyám ide hozta a menyasszonyát azóta csak ő létezik ez kb már 1éve tart. el múltam 18 éves iskolába járok meg csinálok itthon minden házi munkát mosok főzők takarítok! és még is csak bántást kapok. el költözni nem tudok mivel nincs keresetem még. de én ezt már nem bírom tovább!!2014. aug. 30. 16:11
1/3 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy miért csinálják. Amúgy az értelmes emberek megbeszélik a problémáikat nem gúnyolódnak és kiabálnak.
2/3 anonim válasza:
Mi az, amit nem mondtál el a történetben?
3/3 anonim válasza:
A menyasszonya veletek lakik együtt? Ha igen ő miben segít? 18évesen már melózhatsz, s a félre rakott pénzből, keresetből albérletre telhet már. De pontosan mikor és miért hordanak el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!