Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg én vagyok a hálátlan?

Tényleg én vagyok a hálátlan?

Figyelt kérdés

Nem nagy dologról van szó,de akkor is rosszul esik és nem értem,hogy miért én vagyok a hálátlan dög.

Szüleim elmentek vásárolni,de anya már előtte mondogatta,hogy látott ilyen-olyan futócipőket.Többször elmondtam neki,hogy nekem nem kell másik cipő.Van már egy tornacipőm(még szeptemberben vettük).

Most még hazajött és vett nekem egyet...Tudom,hogy nem akart rosszat ezzel,de direkt elmondtam,hogy nem kell.Egyébként kényelmetlen is.Elmondtam neki,hogy visszaviszem én,meg hogy kényelmetlen és nincs is rá szükségem.Pénzt visszaszállítják,szóval nincs semmi gond.

Erre kijelentette,hogy én egy hálátlan dög vagyok Ő.o

Igaza van ?Tudom kis dolog,de rosszul esik!

2017. júl. 22. 12:48
1 2
 11/11 I noor Y ***** válasza:
65%
Nem vagy halatlan
2017. júl. 22. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!