Hálátlan vagyok, mert nem akarok apával nyaralni?
Még csak nem is a férjed.
Neked lenne képed elfogadni, hogy a párod szülei fizessék a te nyaralásod?
Kerdesedre valaszolva, sztem egyszerü szavakkal, ugy, h magadrol beszelsz es nem kevered a szavaidba öket. Tehat nem mondod, h a paromat miert nem hivOD meg, mert abban mar benne van a "te", hanem magadrol.
Pl. "Köszönöm, de egyedül nem mennek, csak ha a parom is tudna fizetni a reszet es ö is jönne velem". "Szerelmes vagyok a paromba es az en koromban a fiatalok együtt jarnak wellnessezni, en is igy ereznem jol magam." De ezekhez hozzatennem, h "igazan jolesett, h ram is gondolt", mert ugye nem akarod, h azt higyje, elvarod, h a parod reszet is fizesse, csupan finoman akarod visszautasitani.
En elmennek egy-egy wellnesshetvegere velük a parom nelkül, miert ne? Attol, h a parod, sztem meg belefer, megcsak nem is a ferjed... Bar akkor is beleferne, es vannak is ismeröseim, akik külön jarnak wellnesshetvegere, nincs ebben semmi. Sztem a wellness nem nyaralas, hanem feltöltödes. (Egyikük addig a gyerekekkel van, majd következö alkalommal forditva, de neha a velünk szemben lako gyermektelen hazaspar is, bar közösen is jarnak.) Vagy: En pl. elmennek meditacios jellegü hetvegekre, amire ra nem lehetne venni a paromat...
Es mit szolsz ahhoz, h igent mondassz, de a parod is menne veled, es a különbözetet ö fizetne, ezt megbeszelve a paroddal es apaddal is?
(Az 2 agyas szoba felarat es a sajat wellnessköltsegeit.) Persze ehhez a parodnak vmi plusz munkat kell esetleg vallalni...
Te meg minek teszel megjegyzést, hogy de jól megy nekik?
Amugy meg semmi egetrengető nincs abban, ha a lassan 60 éves apaddal mész 24 evesen nyaralni, de ha nem akarsz, meg lehet mondani. Csak önmagában nem érv.
26 éves vagyok, és nagyon szeretnék a szüleimmel nyaralni :) Szóval ebben semmi rossz nincs.
Azt viszont megértem, hogy a párod nélkül nem mennél, de lehet, hogy apukád neki is fizetné, vagy legalább részben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!