Hálátlan vagyok, mert nem akarok apával nyaralni?
28 vagyo,k tavaly Velencében voltunk társas utazáson a szüleimmel és a tesóm családjával. Szóval így baromi jó kikapcsolódás, nagyon jól éreztük magunkat együtt.
De én a férjem nélkül nem mennék sehova. Mikor még csak jártunk és én még otthon laktunk már akkor hívtuk a páromat is magunkkal. Aki nem várta el hogy az övét fizessék hanem állta a saját részét.
Most meg ha a család közös városnéző kirándulásra megy mindenki fizeti a saját számláját.
Apukád még a múltban él, nem volt igazán melletted amikor felnőttél. Azt szeretné amit kb 10-15 éve kellett volna. De fura az is hogy magától eszébe sem jutott volna ez a történet ha nem szólsz bele.
Hálátlan nem vagy, de mindenképp finoman el kell mondani hogy felnőttél és a pároddal akarsz elsősorban nyaralni. Apuka ideje már elmúlt. Ha nem mondod el akkor meg azért sértődik meg. Szerintem nem bántó ha azt mondod, bocs apu de a Gézával szeretnék elsősorban nyaralni, szeretem és vele tervezem a jövőm. Ebben egy normális embernek semmi sértő nincs.
Nálunk együtt élnek a szüleim és sokszor voltunk együtt kirándulni, nyaralni, de szükségük volt arra hogy kettesben is menjenek. Így soha nem ítélnének el azért mert a párommal akarok menni. Hanem megértenének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!