Elég sok ilyen van sajnos. Én jó kapcsolatban vagyok, de épp ma beszéltem egy 70 éves nénivel, aki elpanaszolta, hogy egy lánya van és annak egy 30 éves fia. Ő mindig mindent megadott nekik (a nő férje egy senkiházi bajkeverő volt így szétmentek), pénzt, gyümölcsöt, zöldséget, azok meg felé se néznek évek óta, így kizárta őket az életéből. Azt nem tudja ki örököljön... azt mondta, feneketlen kútba nem dobál pénzt.
2017. júl. 20. 15:34
2/15 anonim válasza:
Megkérdezhetem hány éves vagy? Privátban akár a szitut is leírhatod. Nekem a nagymamámmal romlott meg a viszonyom, mert mindenbe beleszólt. Muszáj néha találkoznunk, mert külön lakrészben lakik, de lényegében egy háztartásban. (Ebből is látszik, hogy ha nem is rögtön, de évtizedek múlva mindenképpen a visszájára fordul valamilyen módon a többgenerációs együttélés. Mai napig nem értem, hogy a szüleim miért mentek ebbe bele anno majd 30 évvel ezelőtt.) Nem veszekszünk meg semmi, de van egyfajta hidegháborús helyzet köztünk már két éve, mert én nem hagyom, hogy ezt csinálja, és keményen fel is lépek ellene. Érdekes, azóta azt csinálok amit akarok, de a szüleimmel szemben a mai napig túl sokat enged meg magának, de ebbe én már nem szólok bele, mert semmi közöm hozzá. 22/F
2017. júl. 20. 15:40
3/15 A kérdező kommentje:
Alapvetően elvagyok anyámmal egy darabig. De hirtelen haragú, félre értelmez mindent, lobbanékony. Vele laktam 17 éves koromig, de mindig ilyen zavaros volt a viszony, nem volt vele jó élni. Mióta nem együtt lakunk jobb a helyzet, bár 1 évben egyszer mindig előfordult összeveszés. Most megint összekaptunk ráadásul egy foglalt fickón, akitől elvan ájulva mert szédíti és hülyének nézi, semmit nem akar tőle barátnője van, anyám mégis rá van állva. Utálom a pasast, anyámat kihasználja, ennek hangot is adtam.
Anyám szerint ő sem szereti a férjem csak megtűri őt, szóval ne pofázzak ebbe bele, és ezen kívül még elég csúnya dolgokat a fejemhez vágott. Úgy döntöttem jó, ha ennyire hiperszuper ez a pasas akkor tartsa velem a kapcsolatot, minket meg akkor felejtsen el...
2017. júl. 20. 15:41
4/15 A kérdező kommentje:
javítom: tartsa vele a kapcsolatot, engem meg felejtsen el.
25 vagyok, nő.
2017. júl. 20. 15:43
5/15 anonim válasza:
A második vagyok. Ne haragudj, de most nem adok neked igazat. Édesanyáddal semmi közötök egymás párkapcsolataihoz, akármennyire is az anyukád, pláne ha már külön háztartásban éltek. Kötelességetek egymás párjait úgy elfogadni, ahogy vannak. Ő legfeljebb a stílusban hibás, mert írtad, hogy rossz dolgokat vágott a fejedhez.
2017. júl. 20. 15:46
6/15 A kérdező kommentje:
Én és a férjem sem kedveljük, ez a baja.
A gond az, hogy nem veszi észre mi/mik miatt van így, úgy viselkedik mint egy szerelmes tini és már odáig fajult a helyzet hogy inkább a férfit választja és vele beszél mint velünk (ezt ő mondta). Hangsúlyizom egy foglalt férfiről van szó, tehát nem arról hogy egy egyedülálló férfi személyében társat keres(ne).
2017. júl. 20. 15:54
7/15 anonim válasza:
Értem, hogy mi a problémád ezzel. Nekem is megvan a véleményem róla. De továbbra sincs semmi közünk hozzá, ahhoz se lenne ha az egész város végigmenne rajta. Nem muszáj a pasijával találkoznod, ahhoz van jogod, hogy annyit mondj neki, hogy nem szeretnél a pasijával többet találkozni, tartsa titokban előtted ezt a kapcsolatát, de ennyi. Mondjuk durva ha azt mondta, hogy inkább vele tartja a kapcsolatot, de ezt is árnyalja, hogy előte kifejezted a nemtetszésedet neki (nem kellett volna, nem volt jogos).
2017. júl. 20. 16:04
8/15 anonim válasza:
* előtte
2017. júl. 20. 16:08
9/15 anonim válasza:
Én azt sem tudtam, hogy meghalt az anyám. Az unokahúgom mondta el kb 2 hónapja, hogy 3 éve meghalt.
2017. júl. 20. 16:14
10/15 Crowensoul válasza:
18 éves elmúltam. A szüleim 12. Szülinapom előtt váltak el. Rengeteg költözés veszekedés háború volt eddig. Megelégeltem a dolgot mert se az apám sem az anyám nem voltak különbek a másiktól. Így hát elköltöztem a saját életemet élem. Nem azért nem beszélek velük mert utálom őket, hanem mert nyugalmat akarok végre. És ehhez őket ki kell zárni az életemből. Tulajdonképpen ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!