Szerintetek a szülőnek van köze a gyerneke szexuális életéhez? Vagy ahhoz hogy mikor és kivel vesztette el a szüzességét?
Azért ha lesz egy komoly kapcsolatod, egy idő után anyukád magától is rájön, hogy nem csak kártyáztok, hidd el.
Én kamaszként szándékosan kitértem az ilyen kérdések elől, a "pasizásokról" sem számoltam be neki. Mikor olyan komoly kapcsolatom lett fiatal felnőttként, huszonévesen, amit tartósnak gondoltam, arról tudott. Nem vágtam az arcába, hogy "lent voltam négy napig Zolinál, és tudod, mit csináltunk?!", de azért ez elég egyértelmű. Magamtól nem mondtam semmit, de ha rákérdezett valamire, akkor arra válaszoltam.
Hát igazából nem sok köze van hozzá. Én is későn vesztettem el, de nekem olyan viszonyom van anyukámma, hogy ha olyan átbezéljük a dolgokat, szóval nem paráztam azon hogy elmondom vagy sem. Ha nem mondom el az sem gond, ha elmondom az is ok. A részletekről nem avattam be.
Nem kukacoskodni akarok, de kétlem, hogy ő elmeséli a szexuális életét á-tól cettig. Ha el is mondod, nyugodtan mondhatod neki, hogy megvolt, meg pár kommentet, de ha nagyon a részletekre kíváncsi, amit nem akarsz esetleg megosztani, nyugodtan mondhatod neki, hogy erről nem akarok beszélni. Felelősségtudatos voltál és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!