Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek a szülőnek van...

Szerintetek a szülőnek van köze a gyerneke szexuális életéhez? Vagy ahhoz hogy mikor és kivel vesztette el a szüzességét?

Figyelt kérdés
2017. júl. 20. 11:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem abszolút nincs köze hozzá, ez mindenkinek a magánügye...
2017. júl. 20. 12:30
 12/23 anonim ***** válasza:
91%

Engem apa nyaggatott sokáig mikor az első barátommal együtt voltunk hogy "megtörtént már?". 16 voltam mikor összejöttünk, szüleim tudták, hogy én nem adom be könnyen a derekam, meg nem is vagyok retardált hogy akaratom ellenére teherbe essek. Tisztában voltam a védekezés fogalmával, módjaival. Igazából nagyon zavart hogy kérdezgeti, mert sürgetett a párom is, az ő kérdései is csak azt erősítették hogy már ideje lenne. De végül sose válaszoltam a kérdésre vagy csak valami vicceset.

Szerintem nem tartozik a felvilágosítás és védekezés témakörén túl a másikra a szexuális élet.

Ugyanúgy én sem akarom tudni hogy ők mikor hogyan mit csinálnak.

2017. júl. 20. 12:31
 13/23 anonim ***** válasza:
76%
Csak amennyiben Ő maga is részt vesz benne.
2017. júl. 20. 13:15
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
13-as: A Daddy Dom/Little girl műfajnak tetszelba kedvelője lenni?:D
2017. júl. 20. 13:38
 15/23 anonim ***** válasza:
92%
Nem tartozik rá.
2017. júl. 20. 13:46
 16/23 anonim ***** válasza:
9%
Elég baj, hogy a többség elveszíti és nem odaadja, oda ajándékozza a szüzességét.
2017. júl. 20. 15:37
 17/23 anonim ***** válasza:
85%

Ha megosztja vele, örül. Ha nem, elfogadja.

Köze akkor lesz hozzá, ha a háztartásban élő, eltartott leánygyermeket bekapja a legyet... De onnantól kezdve kő keményen.

2017. júl. 20. 16:52
 18/23 anonim ***** válasza:
81%
Ha a szüleiddel élsz, amennyiben terhes lennél nem árt elmondani, hogy "kivel". De én ismerek olyat, aki a szüleivel élt, és nem mondta meg Nekik, kitől lett a gyereke, pedig a kislányt is a szülei nevelték fel.
2017. júl. 20. 21:03
 19/23 anonim ***** válasza:
74%
kit érdekel hogy elvárja. felnőtt ember vagy. egyáltalán nincs hozzá köze. ő elmondta neked, hogy kivel és mikor és hogy vesztette el??? gusztustalan, amikor egy szülő ennyire belemászik a gyereke magánéletébe.
2017. júl. 20. 21:08
 20/23 anonim válasza:
67%
Semmi köze hozzá! A gyereke vagy, nem a tulajdona, próbálj meg egy kicsit elszakadni tőle! Furának tűnhet, de ilyen az élet!
2017. júl. 20. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!