Mit tegyek ha folyamatosan engem bántanak?
9-es, nagyon aranyos vagy:)!
Nálunk szerintem én meg nagyapámtól vagyok akkor együtt laktak ő jó pasi volt anyám meg jó és sajnos kikapós csaj.
Volt valami balhé is...engem félévesen látott a papi akkor kúsztam ki az előszobába..utána is volt feszkó..el is költöztek...
apu azt mondta halála előtt neki nincs ilyen nevű -lánya-mint én..:O:O ezt szuper így 40+ korral megtudnom...!
:) Hát ez van de mégis apu nevelt fel az ő mondatai jutnak eszembe, ő volt az apum!!
Nem érthető,hogy sok párnak miért kell a gyerek.Kötelező gyakorlat? Megszólja a többi ember,ha nincsen?
Sokszor éreztem én is,hogy felesleges
vagyok otthon.Most gyógyászat a hivatásom,és elértem,hogy megbecsüljenek,és nagyon jól érzem magam.Nem kell aggódnod,ha komoly terveid vannak a jövőre nézve akár még nevethetsz is az egészen.
...ez így van ne hagyd hogy lehúzzanak..! A saját szintjükre:(! .... sokkal többet érsz hidd el..mint mondtam hasznos lehet egy bedugott fülhallgató oszt csá!
És ne hidd hogy vernének vigyázz ezzel mert be fogod vonzani amiben hiszel...!! tudom olyanok stb..de így tuti bevonzod..érted ugye....
Vigyázz magadra ha már más nem teszi:(!! /41/N/
11 es először is köszi h kedvesnek gondolsz.Kérdező nek.Na már két válasz adó is meg erősítette azt h lehet h tényleg valami titok van a háttérbe.Am a 12 és a 13 mas válasz írónak is nagyon sokba igaza van mert vannak olyan szülők akik tényleg csak azért vállalnak gyereket mert v be csúszott és már nem lehetett el vetetni mikor meg tudták v pedig azért h legyen 1 gyengébb tag is akin le tudják vezetni a feszkót.Eszembe jutott 1 szám ami erőt adhat neked
Hát nincs mit próbáld alkalmazni is a technikákat.:)!
És vigyázz magadra más úty tűnik nem fog, szomorú ez, rengeteg ilyen "családot" látok én is..néha már felmerül hogy lehet csak ez a kis nyomorult ország termeli ki ezt a sok depis, szerepet tévesztett embert??
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!