Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azért mert ő nem nő még nem...

Azért mert ő nem nő még nem várhatom el apámtól, hogy tisztán tartsa a házat?

Figyelt kérdés
Szégyellem odavinni a barátomat akkora piszok van nála. Nem takarít rendesen, függönyöket, ágyneműt, szőnyegeket stb.nem mossa ki, egyszóval semmit nem tart tisztán. Néha ki szoktam takarítani alaposan, de ő semmit nem csinál. Amikor bemutattam neki a barátom akkor is minden csupa piszok volt, nagyon kínos volt,amikor a húgok vitte el a baráját meg még az evőeszközök is koszosak voltak. Lassan már senkit nem merünk odavinni. És hó elején meg szokott venni 30-40 csomag dohányt, de pl.öblítőt,dezodort, légfrissítőt ,wc tisztítót nem vesz, így az illatok sem valami kellemesek nála. Hiába mondom neki, hogy ha kevessével is, de csináljon valamit,azt mondja nem asszony ő, az ilyesmi az asszony dolga.Hogy lehet egy ilyen emberrel megértetni, hogy így nem lehet élni?

2017. júl. 18. 17:27
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
72%

Nem csodálom hogy anyukád elvált egy ilyen lusta igénytelen tahótól. Bár az is fura hogy hozzáment.

Az ilyen hímsovinisztákat ki kéne lőni a Holdra.

2017. júl. 19. 11:58
 32/36 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, tudod mi a megoldás? Az, hogy egyszerűen nem látogatjátok és kész.

Apád egy buta, hímsoviniszta ta hó (mondom ezt fiúként), aki a nőket (így titeket is) házicselédnek tartja. Nem csodálom, hogy anyád otthagyta ezt a trógert a francba. Ne menjetek hozzá, ne takarítsatok (hisz nem vagyok a szolgái...), ne vigyetek oda senkit. Ha megkérdezi, miért nem mentek, egyszerűen megmondanám, hogy azért, mert egy igénytelen disznó, és nem vagyok házi rabszolga, aki még a fenekét is kitörli.

Nem nyomorék, nem magatehetetlen idős ember. Tudna takarítani, rendbe tudná magát szedni, de lusta, és nem akarja. Ez pedig nem a ti hibátok, és nem is a ti dolgotok ezt rendbe tenni. Hagyjátok a francba, és kész. Ilyen felfogással és lustasággal megérdemli, ha megeszi a kosz.

2017. júl. 19. 13:40
 33/36 anonim ***** válasza:
73%
*nem vagytok a szolgái
2017. júl. 19. 13:41
 34/36 anonim ***** válasza:
81%

Én azt nem értem, hogy ezek után miért mentek még mindig hozzá? Nyilvánvaló, hogy apád titeket is cselédnek tekint, és esze ágában sincs kitakarítani, hisz minek, ti majd úgyis jöttök, és kiganajoztok helyette. Saját akaratából él a koszban, és nem azért, mert nem tudna ellene mit csinálni. Nyilván anyud is azért vált el tőle, mert megelégelte a rabszolga szerepet és apád igénytelenségét, lustaságát. Én nem mennék hozzá, és kész. Megértetni meg úgysem tudjátok vele. Felnőtt ember, sokat változni már úgysem fog, ezen pedig csak saját maga tudna változtatni, amin nyilván valóan nem akar.

Én pedig nem apád retek lakását szégyellném, hanem a nőkhöz való hozzáállását, ami alól sajnos ti sem vagytok kivételek, hisz titeket is bejárónőnek néz.

2017. júl. 19. 13:57
 35/36 anonim válasza:
72%

Aki fiatalon nem tartott rendet idősen se fog. Bár mondjuk ehhez kell egy adag lustaság is. Szerintem ha csak napi fél órát tartana takarítással már nem volna ilyen gáz a helyzet.

De mivel fiatalon mindig megcsinálta valaki helyette, ezt szokta meg, és most már nem fog takarítani. Idős korára az ember nem igazán szokott változni, marad az hogy takaríthatok helyette vagy takarító nőt kell bérelni.

2017. júl. 27. 11:40
 36/36 anonim ***** válasza:

Mert ő még az a generáció, ahol az a mentalitás, hogy takarítani azt nőnek való, nem férfinak. Ma már ez eléggé nevetséges hozzáállás, de sajnos az apám ugyanilyen.

Én mindezt 27 éves fiúként írom. Apám soha az életben nem fogott porszívót vagy felmosót a kezében, mások érdekes munka után is képesek megcsinálni.

2018. febr. 26. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!