Azért mert ő nem nő még nem várhatom el apámtól, hogy tisztán tartsa a házat?
Azt tudod tenni, hogy vagy elfogadod ilyennek (amilyen), vagy pedig rinyálsz rajta.
Persze mehetsz hozzá takarítani, mert magadnak takarítanál. Csak nekem boldogabbank tűnik az, hogy nem takarítok nála és nem is viszek hozzá senkit. És a boldogság lenne a lényeg végülis.
Gratulálok, én aztán nem járnék takarítani valakihez, aki úgy gondolja, hogy kötelességem, mert nő vagyok. Azért nem csinálja, mert tudja, hogy ti úgyis átmentek takarítani. Összefogsz tesóddal és megmondjátok neki, hogy nem vagytok az ingyen cselédjei, többet nem mentek takarítani, aztán tartsátok is be.
Egészséges felnőtt ember, tartson minimális rendet maga körül, vagy fizessen érte másnak. Nehogy ne legyen már ne legyen jobb programotok hétvégén mint apád után ganajozni a házat.
A szőnyeg simán lehet egy hét alatt tiszta szutyok, apósom és anyósom erre az élő példa. A kertbe, az utcára és a házba is ugyanazt a bakancsot veszik fel, nem veszik ám le, simán beletapossák a szutykot, a sarat a szőnyegbe.
Munkásruhában fekszenek az ágyban, nem öltöznek át éjszakára sem, ebből következik, hogy hetente-kéthetente fürdenek csak. Ágyneműt kb. 3-4 évente húznak, és mivel ritkán fürdenek így a törölközőket is csak évente egyszer mossák.
Mosogatni akkor szoktak ha végképp elfogyott minden tányér, fazék, evőeszköz; akkor is egy lavórban minimális vízzel.
Én nem teszek ez ellen semmit, nem nekem kell mocsokban élni. Csak ők meg nem értik, hogy miért csak évente kétszer megyünk látogatni őket, pedig nem árulunk zsákbamacskát, nyíltan elmondtuk, hogy a körülmények miatt, erre megkaltuk, hogy ne urizáljunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!