Azért mert ő nem nő még nem várhatom el apámtól, hogy tisztán tartsa a házat?
Figyelt kérdés
Szégyellem odavinni a barátomat akkora piszok van nála. Nem takarít rendesen, függönyöket, ágyneműt, szőnyegeket stb.nem mossa ki, egyszóval semmit nem tart tisztán. Néha ki szoktam takarítani alaposan, de ő semmit nem csinál. Amikor bemutattam neki a barátom akkor is minden csupa piszok volt, nagyon kínos volt,amikor a húgok vitte el a baráját meg még az evőeszközök is koszosak voltak. Lassan már senkit nem merünk odavinni. És hó elején meg szokott venni 30-40 csomag dohányt, de pl.öblítőt,dezodort, légfrissítőt ,wc tisztítót nem vesz, így az illatok sem valami kellemesek nála. Hiába mondom neki, hogy ha kevessével is, de csináljon valamit,azt mondja nem asszony ő, az ilyesmi az asszony dolga.Hogy lehet egy ilyen emberrel megértetni, hogy így nem lehet élni?2017. júl. 18. 17:27
1/36 anonim válasza:
Ott laksz, vagy nem laksz ott? Ha ott laksz, te is megcsinálhatod. Ha nem laksz ott, vagy megcsináljátok néha a húgoddal szívességből, vagy tudomásul veszed. Megnevelni nem fogod. Amúgy öblítőre meg légfrissítőre az égadta világon semmi szükség nincs, az csak vegyi szennyezés.
2/36 anonim válasza:
Hát... Szerintem elvárhatod, mert ha ő ilyen akkor csak azt éri el hogy te és a hugod eltávolodtok tőle...
3/36 anonim válasza:
Sehogy. Apósom dettó ilyen volt. Heti egyszer mosogatott el csak, addig gyűlt a mosatlan nála. Mire méltóztatott, akkor már penészes is volt a mosogatni való. Főznie nem kellett, én főztem, és ő vitte át tányérban az ételt. Mosni is mostam rá. Csak a tányérokat-poharakat kellett volna elmosogatni, meg feltakarítani maga után. Ágyneműhúzás talán egy évben 1x volt. A tarka ágyneműhuzat fekete volt, és nagyon büdös. A fürdőszobát nem is tudom, hogy takarította-e, soha nem néztem meg.
4/36 A kérdező kommentje:
Nem lakunk ott, de meg szoktunk csinálni néha. Már szégyellünk odavinni másokat, és nekünk is kellemetlen a piszokban lenni ha ott vagyunk.Ő sem tisztálkodik megfelelően, szellőztetni sem szokott úgyhogy szagos is a ház.
2017. júl. 18. 17:43
5/36 anonim válasza:
Minek mész akkor Apádhoz? 😃 Másik lehetőség?
6/36 anonim válasza:
Fu, az én apám rendmániás volt, és sokat takarított.
Sajnos a legtöbb idősebb férfi úgy van vele, hogy az női munka, cselédnek nézik a nőt, meg hát ti megcsináljátok helyette, én tuti nem csinálnám meg egy idő után.
7/36 anonim válasza:
Fogadjon takarítónőt.
Te meg ne vigyél oda másokat.
8/36 anonim válasza:
Sehogy nem lehet vele megertetni. Ha az én apám lenne, rendszeresen kitakaritanek nála
9/36 anonim válasza:
Miért takarítana ki apád, ha te megcsinálod helyette? Teljesen nyilvánvaló a megoldás, durva, hogy nem látod. Megmondod neki, hogy többet nem takarítasz és a jövőben kizárólag akkor mész át hozzá, ha rendben tartja a házát. Ennyi. Egyenesen, őszintén.
10/36 anonim válasza:
Mivel a takarítás nem nemfüggő, furán néznék rá, s nem vinnék oda senkit.
Amúgy öblítő, légfrissítő, dezodor nálunk sincs, ettől még nem büdös vagy piszkos sem a ház, sem mi.
Nőként sem szeretek takarítani, nem is viszem túlzásba, de, ugye, alapszinten muszáj, nem lehetünk igénytelenek, az borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!