Ti mit tennétek, hogyha a párotok exe olyan sms-eket írogatna neki, amiből tisztán látszik, hogy szereti?
A párom és az exfelesége több, mint 5 éve váltak el. Egy közös gyerekük van. Én a párommal lassan másfél éve vagyok együtt. A nő tud rólam, és gratulált is a páromnak. Viszont heti rendszerességgel írogat sms-eket a páromnak, amiben taglalja, mennyire hiányzik neki, milyen sokat gondol rá, rég találkoztak, már szeretné látni, stb. A párom nem titkolja előttem, meg szokta ezeket mutatni, és nem tartom esélyesnek, hogy legyen köztük valami. Beszélt vele, hogy tartsa tisztában, már párkapcsolatban él, de semmi nem történt. Az ex azóta is küldözgeti hetente az sms-eket.
Mit lehetne csinálni, hogy abbahagyja? Már nagyon idegesít mindkettőnket.
Elsőnek: közös gyerek van, nem teheti meg az apa, hogy nem elérhető a gyermek anyja számára.
Kérdező: Erőteljesen rá kell szólni, beszélgessetek el 3-asban. Mondjátok meg neki, hogy olvasatlanul törölve lesznek mostantól az üzenetei, ha problémája van, telefonáljon, de csak és kizárólag a gyerekkel kapcsolatos probléma esetén. Ha így sem fejezi be, a telefonszámát irányítsátok át a te telefonodra, így veled tud beszélni ha gond van a gyermekkel. Drasztikus lépés, de be fogja látni, hogy semmire sem megy.
Kedves Második!
Igen, tudom, hogy van közös gyerek. Épp ezért nem az apuka telefonszámát kell megadni neki, hanem az anyukáét. Arra csak nem küld sms-t.
ma 09:41
Milyen anyukáét? A kérdező nem anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!