Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek, hogyha a...

Ti mit tennétek, hogyha a párotok exe olyan sms-eket írogatna neki, amiből tisztán látszik, hogy szereti?

Figyelt kérdés

A párom és az exfelesége több, mint 5 éve váltak el. Egy közös gyerekük van. Én a párommal lassan másfél éve vagyok együtt. A nő tud rólam, és gratulált is a páromnak. Viszont heti rendszerességgel írogat sms-eket a páromnak, amiben taglalja, mennyire hiányzik neki, milyen sokat gondol rá, rég találkoztak, már szeretné látni, stb. A párom nem titkolja előttem, meg szokta ezeket mutatni, és nem tartom esélyesnek, hogy legyen köztük valami. Beszélt vele, hogy tartsa tisztában, már párkapcsolatban él, de semmi nem történt. Az ex azóta is küldözgeti hetente az sms-eket.

Mit lehetne csinálni, hogy abbahagyja? Már nagyon idegesít mindkettőnket.

2012. aug. 17. 21:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Vagy letiltod a számát vagy új telefonszám.
2012. aug. 17. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek: közös gyerek van, nem teheti meg az apa, hogy nem elérhető a gyermek anyja számára.

Kérdező: Erőteljesen rá kell szólni, beszélgessetek el 3-asban. Mondjátok meg neki, hogy olvasatlanul törölve lesznek mostantól az üzenetei, ha problémája van, telefonáljon, de csak és kizárólag a gyerekkel kapcsolatos probléma esetén. Ha így sem fejezi be, a telefonszámát irányítsátok át a te telefonodra, így veled tud beszélni ha gond van a gyermekkel. Drasztikus lépés, de be fogja látni, hogy semmire sem megy.

2012. aug. 17. 21:59
 3/10 anonim ***** válasza:
En a helyedben utasitanam a paarodat,hogy hivja fel es mondja el konkretan,hogy ne haragudjon neki mar komoly parkapcsolata van es jol elvan veled es legyen szives nem alazza mar ennyire meg magat nokent keressen o is egy part maganak mert nekik nem ment nem hiaba valtak el anno es legyen nagyon boldog. Es fejezze be az irogatast mert titeket ez zavar. Ha nem akkor meg letiltani a szamat de mondjuk ha van egy kozos gyerek akkor finom kene kozolni nem am a gyereket fegyverkent hasznalja::)
2012. aug. 17. 21:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Négyszemközt akar beszélni az exxel.
2012. aug. 17. 22:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Jah, akkor lehet még nem is beszélt vele. Fura a párod.
2012. aug. 17. 22:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam. De azt mondta, beszélt vele.
2012. aug. 17. 22:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy rosszul esik majd neked amit mondok, de talán még a párod sem közömbös az exe iránt, nem? Mert ha az lenne, akkor már régen leállította volna, hogy ne sodorja veszélybe a mostani párkapcsolatát. Az én lányom apja is azt mondta, hogy mindig én leszek a top nő az életében, mert tőlem van a lánya akit imád. Szóval itt lehet, hogy a pároddal is el kéne beszélgetni, nemcsak a volt feleséggel.
2012. aug. 18. 08:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Kedves Második!

Igen, tudom, hogy van közös gyerek. Épp ezért nem az apuka telefonszámát kell megadni neki, hanem az anyukáét. Arra csak nem küld sms-t.

2012. aug. 18. 09:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt ilyen probléma csak gyerek nélkül. A párom írt neki egy levelet (fb) nyomatékosan megkérte, hogy hagyja békén, azóta nem kereste csak ismerősökön keresztül érdeklődött az meg már nem zavar.
2012. aug. 18. 12:06
 10/10 anonim ***** válasza:

ma 09:41

Milyen anyukáét? A kérdező nem anyuka.

2012. aug. 18. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!